Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radian

[Sugestii] Shop - Antwan

Recommended Posts

Nick: Antwan

Sugestie:   1.Am vazut la shop ca unele produse nu se mai pot cumpara , cum ar fi : gresia , quartz-ul  si asa mai departe. As ruga reintroducerea lor in shop , chiar este o necesitate .

 

                  2. Sa se scoata la vanzare spawner de monstrii(scheleti,zombi sau paianjen) cu un pret aproximativ 150-200k  , tu poti pune maxim 3-4  asa este mult mai distractiv cand vrei sa iti construiesti la tine acasa un xp farm .

 

                     Este folositor ? ==> Da pentru ca oricine ar face mult mai usor xp , si faci enchant la armura sau unelte ..mult mai distractiv si o rivalitate mai mare

                     Pretul? ===> Sa fie destul de ridicat , ca sa nu isi permita orice "nab" de pe server ....sa muncesti cu  adevarat pentru acei bani (Eu zic aproximativ 150k-200k)

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Sunt de acord chiar si in cazul in care nu pot fi privite ca si o necesitate foarte mare. Insa cu scopul de a se implementa doar pentru achizitionare, nu si pentru vanzare deoarece stim bine ca e destul de greu sa stabilesti niste preturi cand retetele de crafting te duc pe tine intr-un beneficiu enorm :). Asa cum a fost cu sand, sandstone, smooth sandstone.

 

2. Nu sunt de acord cu acestea deoarece cu un singur spawner se creeaza foarte mult lag si in plus, poate asa mai sta si cineva pe server asteptand sa se spawneze :). Tin sa mentionez ca am un spawner chiar langa spawn-ul serverului si chiar nu prea il pot intrebuinta la nimic, nu mai zic ca sunt alte 3 sau 4 spawnere prin preajma daca nu ma insel si la care sunt nevoit sa le dau tphere playerilor ce sunt in asteptare deoarece se creeaza mai mult de 800 de entitati si cum bine stim, entitatile ce se pot misca genereaza tot mai multe ani###### astfel cat nici un procesor de generatie noua cu OC nu le poate duce si nu mai vorbesc ca si daca ii oferi minecraft-ului cat mai mult ram si inca dispui iar el refuza si iti reproseaza ,, out of memory" te lasa fara cuvinte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Adaugat

2.Momentan Nu

 

Closed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...