Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

Band of Brothers

Recommended Posts

-Poster : Band-of-Brothers-5194-719.jpg

-Regia/Autori : Mikael Salomon, David Frankel, Tom Hanks, Erik Bork, Graham Yost, Stephen Ambrose.

-Roluri/Actori : Damian Lewis / Maj. Richard D. Winters, Donnie Wahlberg / 2nd Lt. C. Carwood Lipton, Ron Livingston / Capt. Lewis Nixon, Scott Grimes / TSgt. Donald Malarkey, Peter Youngblood Hills / SSgt. Darrel 'Shifty' Powers, Rick Gomez / Sgt. George Luz, Michael Cudlitz / Sgt. Denver 'Bull' Randleman, etc.

-Gen : Razboi / Istoric / Drama / Aventura.

-Data lansarii : 09 Septembrie 2001.

-Scurta Prezentare : Steven Spielberg si Tom Hanks sunt producatorii acestei mini serii ( 10 episoade), bazate pe cartea cu acelasi nume, "Band of Brothers". Seria recreeaza in mod dramatic, drumul parcurs de unitatea de elita, Easy Company, de la antrenamentul de baza din tabara Toccoa in Georgia in 1942, pana in ziua D, la Battle of the Bulge, si prin triumful lor dinspre sfarsitul razboiului. Unitatea era una dintre cele mai bine antrenate si productive, echipe din istoria militara a Americii, dar care totusi a suferit multe pagube omenesti. Seria implica o duzina de personaje, dar ca personaj central amintim pe Dick Winters, care a plecat din Taccoa ca locotenent si a promovat, pe parcursul razboiului, la comandant de batalion.

ย 

Mai sunt cativa membrii ai unitatii care fac impresie: Sobel, C.O. la Toccoa, un tiran, ai caror oameni s-au apropiat si mai mult datorita urei comune fata de el; Nixon, un om decent si muncitor si un soldat bun; Bill Guarnere, care nu are frica de nimic, si este cunoscut ca fiind ingamfat si temeperamental. Fiecare episod, include mici interviuri cu membrii, care au supravietuit. Miniseria, portretizeaza curajul si puterea tuturor, dar este clar ca cel care ii mentine la putere si cel care are un rol pivot in succesul unitatii, este Winters. In timp ce povestea unitatii Easy Company, a fost concentrata si modificata minor, in scop dramatic, iar majoritatea dialogurilor au fost inventate, producatorii au punctat conditiile in care acesti oameni au trait, luptat si murit.

-Sursa : www.cinemarx.ro

-Trailer :

/

Share this post


Link to post
Share on other sites

:O Chiar ma impresionat filmu , merita vizionat ! :>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cei care la-ti vizionat, trebuie sa recunoastem ca este mai bun decat The Pacific. :D Te captiveaza mai mult acesta ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie The pacific nu mia placut in nici un fel asta e de nota 10 :X chear este foarte frumos merita vizionat :X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frumos ! Bestial , n-am cuvinte

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superb Filmul

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...