Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RedDisciple

Lewandowski ingroapa Bayern-ul cu o BIJUTERIE de gol si probabil aduce al doilea titlu consecutiv pentru Dortmund

Recommended Posts

 

21h343bild.jpg

 

 

Dortmund, aproape campioană

 

Borussia Dortmund a învins-o pe Bayern Munchen după un meci nebun, în care Robben a ratat un penalty pe final

 

Campioana Dortmund poate răsufla uşurată! Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus aseară, pe teren propriu, scor 1-0 în faţa principalei rivale din lupta pentru titlu, Bayern Munchen. Cu patru etape înainte de final, "galben-negri" s-au distanţat la şase puncte de rivala Bayern, dar au un program dificil.

 

De 20 de ani nu mai pierduse Bayern patru meciuri consecutive în faţa aceluiaşi adversar. Isprava reuşită de Werder Bremen între 1991 şi 1993 a fost însă egalată aseară de Borussia Dortmund, după o sclipire de geniu a golgheterului Lewandowski (77). Din şase metri, polonezul a pus călcâiul la şutul lui Großkreutz din marginea careului, iar balonul l-a păcălit pe Neuer, portarul de 18 milioane de euro al lui Bayern. Reuşita decisivă a fost prefaţată de alte două ocazii monumentale semnate de golgheterul Lewandowski: mai întâi, polonezul a ratat de puţin ţinta (2), iar apoi a trimis mingea-n bară cu o lovitură de cap plasată (37). Oaspeţii ar fi putut obţine un punct nesperat la Dortmund, dar, cu cinci minute înainte de final, Robben şi-a bătut joc de un penalty pe care l-a "pasat" portarului Weidenfeller. În final, ambele echipe au avut câte o bară, dar Dortmund, care în etapa a şasea se afla la opt puncte de lider, a obţinut victoria şi s-a distanţat la şase lungimi de Bayern. Oboseala pare să le fi fost fatală bavarezilor, care au disputat nu mai puţin de 14 meciuri în ultimele 54 de zile. În acelaşi interval, Borussia a jucat doar nouă partide.

 

24 de meciuri consecutive fără înfrângere are Borussia Dortmund, record al clubului

 

Info

În ultimele patru etape, Borussia va juca împotriva lui Schalke (d), Mönchengladbach (a), Kaiserslautern (d) şi Freiburg (a). Bayern dă piept cu Mainz (a), Werder (d), Stuttgart (a) şi Koln (d)

 

Vezi aici calcaiul lui Lewandowski:

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=L4vUQ3KIydU

Share this post


Link to post
Share on other sites

E normal sa iei un astfel de gol daca portarul manca banane =)) Uitati-va la ultima reluare si o sa vedeti 2 banane in coltul portii :)) Sau sa fi aruncat suporterii cu banane ca in Rusia :-? Eu zic ca sunt mai civilizati germanii decat rusii...deci ramanem la ipoteza ca Neuer le-a pus acolo =))

Share this post


Link to post
Share on other sites

E normal sa iei un astfel de gol daca portarul manca banane 24.gif Uitati-va la ultima reluare si o sa vedeti 2 banane in coltul portii 21.gif Sau sa fi aruncat suporterii cu banane ca in Rusia 39.gif Eu zic ca sunt mai civilizati germanii decat rusii...deci ramanem la ipoteza ca Neuer le-a pus acolo 24.gif

Off : Erau 4 banane 24.gif

On : Normal ca iei un asemenea gol , Neuer astepta ca acel sut sa fie trimis in pozitia in care el se afla , dar Lewandowski , a deviat aceea minge in directia opusa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...