rAcs

Project Manager
 • Content Count

  2,339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by rAcs

 1. Salutari! Aceasta propunere a mai fost facuta in trecut insa rezultatul acestui chat box nu a fost unul favorabil comunității, intrucat propunerea este respinsa! Iti multumim pentru interesuc acordat si mai asteptam propuneri!
 2. In acest moment nu acceptam servere cu acelasi mod ca si cel existent! Multumim pentru interesul acordat!
 3. rAcs

  Angajament

  Poti incepe! Spor!
 4. In prezent nu accptam servere cu un gamemode asemanator serverelor eGaming! Multumim pentru interesul acordat!
 5. rAcs

  [Portofoliu]Aleksa

  Asta nici nu seamana macar cu un comentariu productiv sau care sa ajute, d-apoi sa mai si fie unul! Next warn up!
 6. Asa cum spune si titlul, vrem sa stim ce joocuri noi ai vrea sa vezi pe eGaming? Lasa un reply cu raspunsul tau si cu motivul pentru care crezi ca ar fi de ajutor un astfel de server!
 7. In momentul de fata nu acceptam servere de samp! Multumim pentru interesul acordat si te asteptam pe comunitate!
 8. In primul rand dorim sa va uram un calduros "Craciun fericit!" alaturi de familie si cei dragi! Apoi, speram ca Mosu' s-a oprit si pe la casele voastre, pentru ca pe la noi s-a oprit si a lasat multe cadouri! In plus, ajutorul Mosului, Bogdan " @rAcs" Dragne ne-a mai adus un cadou special, si anume www.egaming.ro ! De azi, "eGaming Blog" devine "eGaming.ro - eSports News" impreuna cu un aspect complet nou, dar si o reorganizare. Revenind la cadouri, am pregatit pentru voi 3 luni de VIP, adica avem cate o luna VIP pentru 3 utilizatori atenti! Am ascuns printre postarile de pe www.egaming.ro, in comentarii, 3 urari de sarbatori. Tot ce trebuie sa faci e sa gasesti una dintre ele, sa ii faci un screenshot si sa o postezi in acest topic alaturi de o urare din partea ta, nimic mai simplu! (cu ocazia aceasta, am dezactivat temporar widget-ul "Comentarii recente") Spor la cautat!
 9. T/C Premiile vor fi acordate in maxim 24h! Visit www.egaming.ro !
 10. In acest moment nu acceptam alte servere de Sa:Mp cu acelasi mod ca cele existente. Respins!
 11. DIscutam detaliile in PM! Pending.
 12. Deci tu vrei sa finantezi un server, iar altcineva sa l configureze?
 13. Se va lua in considerare aceasta propunere si va fi pusa in aplicare in viitorul apropiat. In plus, aceasta metoda de diseminare a informatiei a mai fost utilizata.
 14. O aplicatie nu si are rostul in acest sens, mai ales ca vorbim de o investitie. Exista aplicatii facile forumurilor daca vrei sa primesti notificari, in rest, ai tot ce ti trebuie aici, la insemana. Propunere respinsa.
 15. In aceste momente, eGaming inregistreaza undeva la 28.500 de mebrii. Nu cred ca exista vreun motiv pentru care sa facem un astfel de topic. Folosind functia de search poti gasi toti membrii comunitatii. Propunere respinsa! Te asteptam cu noi propuneri!
 16. Saptamana aceasta nu rata REDUCERI DE PANA LA 40% !!! PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS STEAM CD KEY - 19,99€ - 40% REDUCERE STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER PRE-ORDER ORIGIN CD KEY - 44,99€ - 25% REDUCERE CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 UNCUT PRE-ORDER EU BATTLE.NET CD KEY - 43,39€ Nu uita de codul de reducere EGCOM!
 17. In fiecare saptamana vor fi postate in acest topic reducerile pe care nu le puteti rata pe site-ul partenerilor nostri, Kinguin.com! De asemenea, nu uitati sa folositi codul de reducere EGCOM, care aduce produsele la un pret si mai mic decat cel afisat! eGaming.ro recomanda cu incredere KINGUIN BUYER PROTECTION! Evita orice fel de probleme prin bifarea casutei si asigura-ti calitatea produsului ales!
 18. Saptamana aceasta nu rata REDUCERI DE PANA LA 90% !!! FOOTBALL MANAGER 2014 STEAM CD KEY - 4,99€ - 90% REDUCERE BORDERLANDS 2 GAME OF THE YEAR EDITION STEAM CD KEY - 6,85€ - 85% REDUCERE HITMAN 2 + PREPURCHASE BONUS STEAM CD KEY - 21,57€ - 64% REDUCERE AETHER DRIFT STEAM CD KEY - 4,98€ - 60% REDUCERE Nu uita de codul de reducere EGCOM!
 19. Saptamana aceasta nu rata REDUCERI DE PANA LA 96% !!! CITIZENS OF EARTH STEAM CD KEY - 0,46€ - 96% REDUCERE FALLOUT 4 SEASON PASS STEAM CD KEY - 14,82€ - 70% REDUCERE EUROPA UNIVERSALIS IV - ART OF WAR EXPANSION STEAM CD KEY - 6,82€ - 66% REDUCERE RESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD - SEASON PASS EU STEAM CD KEY - 14,99€ - 50% REDUCERE BATTLEFIELD V PRE-ORDER ORIGIN CD KEY - 44,98€ - 25% REDUCERE Nu uita de codul de reducere EGCOM!