Jump to content

saund

Members
  • Content Count

    211
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Status Replies posted by saund

  1. Craciun fericit prieteni dragi !! Sanatate multa voua si familiilor voastre,liniste sufleteasca si un an 2019 mult mai bogat in realizari !Ā 

    1. saund

      saund

      craciun fericit ochelaristule

  2. mi-ati scos premium useru cu beneficii, dc? am platit sa fie permanent

    1. saund

      saund

      putin cam tarziu raspund, dar e permanent daca vrei iti dau dovezile in care amĀ vorbit cu Marci acum aproape 2 ani..

    2. (See 1 other reply to this status update)

  3. cam asta e sfarsitul :(Ā o fost bn cat o fost...

    1. saund

      saund

      pai oricum 95 % au fost pentru sa-mp, asta e, va urez noroc csz, sper sa nu moara eGaming ca aici mi-am petrecut copilaria, bft

    2. (See 7 other replies to this status update)

  4. BAAAAAAAAAAA SAMPERISTULEEEE

    Ā 

  5. BAAAAAAAAAAA SAMPERISTULEEEE

    Ā 

  6. BAAAAAAAAAAA SAMPERISTULEEEE

    Ā 

    1. saund

      saund

      ai zis ca vi cu m4 peste mn in spawn cf te tragi pe cur?

    2. (See 14 other replies to this status update)

  7. BAAAAAAAAAAA SAMPERISTULEEEE

    Ā 

  8. BAAAAAAAAAAA SAMPERISTULEEEE

    Ā 

  9. BAAAAAAAAAAA SAMPERISTULEEEE

    Ā 

  10. BAAAAAAAAAAA SAMPERISTULEEEE

    Ā 

    1. saund

      saund

      SPER SA TE GANDESTI LA MN CAND SE INTAMPLA TRAGEDIAA

    2. (See 14 other replies to this status update)

  11. Am ajuns iar la 30 de playeri de la 70-80, bucuria a tinut maxim o luna.Sesiunea a trecut, update-uri ceva? Vreun interes ne mai dam si noi sa ridicam serverul? Sau doar o luna a durat? Doar intreb, unii cred ca mai vor sa joace, dar interesul intarzie sa apara.

    1. saund

      saund

      karma ca nu o bagat sz, le-am zis sa-l bage cand eram 80 ca altfel scade srv, na aia e eu oricum las afk toata ziua sa aveti pe cnv in plus ca nu mai is atras, e prea plictiseala

    2. (See 20 other replies to this status update)

  12. FBI recruteaza, avem prajiturici si droguri confiscate de la oameni rai. Haideti si voi!

    1. saund

      saund

      @luc1awĀ nu ms, cand faceam stream nu ma baga nimeni in seama nici un share pe pagina de facebook sau cv, va ziceam sa intrati macar sa lasati pe mute streamu sa apara ca se uita 50 de persoane sa intre lumea ca daca vede 2 mumu intra, nici atat, dati-mi 100kk pe saptamana si pun videouri zilnice cu tot cu titlu si de toate, altfel sal, nu-s sclav.

    2. (See 3 other replies to this status update)

  13. Cu cn trb sa vb sa donez sa scot ban de 7 zile?

    Ā 

    1. saund

      saund

      te-as injura da doar ce mi-a expirat suspendul.

    2. (See 4 other replies to this status update)

  14. Cu cn trb sa vb sa donez sa scot ban de 7 zile?

    Ā 

  15. Am o intrebare in legatura cu un paysafe. Mi-am luat un paysafe de 100 de Ā lei si am vazut ca pe steamĀ ma lasa sa bag doar cate 5,10,25, 100 de lei,Ā insemnandĀ undeva intre 20 si 25 de euro, pot sa-i bag pe toti sau trebuie sa bag cate 10? O alta intrebare. Ce as putea sa fac cu ce-mi ramane pe acel paysafe? :))Ā 

    1. saund

      saund

      Fa-ti cont paysafecard, bagi acolo codul si ai banii in cont si ii iti bagi contul pe steam la plata si atat, banii aia raman in contul tau.

    2. (See 2 other replies to this status update)

  16. Salutare. Probabil ati vazut cu totii ca de vreo 2 saptamani nu mai sunt admin pe serverul de SA:MP dar nu asta e problema. Imi ofer in continuare suportul asupra serverului pe partea de organizare si cea tehnica atat cat pot si cat ma pricep. Tot de vreo 2 saptamani in echipa tehnica s-a alaturat si @sInK ( fost admin ) si un jucator cu foarte mare experienta in acest domeniu si cu multe cunostinte acumulate in privinta scriptingului. Indiferent ca sunt 200 de playeri, indiferent ca sunt 20 de playeri noi ne vom pastra mereu interesul si nu vom renunta sa speram. Se aproprie aniversarea serverului de 9 ANI. Multe jocuri n-au rezistat atat de mult cat rezistam noi si nici nu ne gandim sa ne oprim aici. Sper doar sa aveti incredere in noi si in staff-ul serverului si sa reveniti alaturi de noi. Vom da curs tuturor propunerilor voastre si vom incerca mereu ca acest server sa fie in spatiu bun online de relaxare si de distractie.
    Pe final vreau doar sa va mai zic ca baietii pregatesc ceva frumos pentru voi. Vom veni cu update-uri semnificative atat la panel cat si pe joc, noi quest-uri, achievements'uri. Pe de alta parte nu dorim nici sa copiem tot ce au serverele de succes, vrem sa ramanem in continuare unici in felul nostru iar serverul nostru sa fie cea mai buna alternativa la tot ce exista in momentul actual in acest domeniu.

    Eu personal va multumes celor care ati ramas alaturi de noi. Am mai trecut prin momente grele si asemanatoare de multe ori dar vom cauta intotdeauna solutii pentru a le depasi. Vrem doar sa nu va pierdeti speranta. Totul va fi bine :)

    Ā 

    1. saund

      saund

      Ati devenit optimisti cam tarziu, pacat.

    2. (See 6 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...