Jump to content

NobodyElse

Members
  • Content Count

    419
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by NobodyElse

  1. Vand StarWars BF2 si NFS: Payback deluxe ambele PC key.

    Le am de la munca cadou, eu nu ma joc.

    1. NobodyElse

      NobodyElse

      @MrGhost eu unul sunt pe MP Stability si frec pl efectiv =)) fac event uri si atat

    2. (See 6 other replies to this status update)

  2. Vand StarWars BF2 si NFS: Payback deluxe ambele PC key.

    Le am de la munca cadou, eu nu ma joc.

  3. Saluuuuut. Am nevoie de un MEDIC, am încercat cu /service medic, a venit la mine, l-am întrebat dacă are vreo injecție pentru situația actuală a comunității, însă mi-a spus că nu are acel remediu, fiindcă actuala conducere este alergică la sfaturi / păreri / propuneri. Aștept ziua în care o să ajung să pun mâna pe aceea poțiune pentru a pune pe picioare această comunitate, NU de unul singur, ci noi toți, ÎMPREUNĂ !!!!!!

    1. NobodyElse

      NobodyElse

      Nu faci nimic sincer fara bani, indiferent de intentiile tale, daca nu aveti bani mai bine lasati pe cineva cu.. Ca de ajutat, am ajutat si eu destul, ca am zis sau nu, ca s-a vazut sau nu.. asta e alta treaba. Dar acum, nu te supara pe mine. Ce faci tu nu este datoria unui Moderator Global? Ba da. Nu zic ca nu ai facut nimic, dar vreau sa stiu acele lucruri speciale pe care le ai facut. 

    2. (See 28 other replies to this status update)

  4. Saluuuuut. Am nevoie de un MEDIC, am încercat cu /service medic, a venit la mine, l-am întrebat dacă are vreo injecție pentru situația actuală a comunității, însă mi-a spus că nu are acel remediu, fiindcă actuala conducere este alergică la sfaturi / păreri / propuneri. Aștept ziua în care o să ajung să pun mâna pe aceea poțiune pentru a pune pe picioare această comunitate, NU de unul singur, ci noi toți, ÎMPREUNĂ !!!!!!

    1. NobodyElse

      NobodyElse

      Ma refer strict ce nu a facut alt moderator, ceva special al tau.

       

      Daca e sa o luam asa si 4WD a facut mai multe ca multi din cei ce au avut gm

       

    2. (See 28 other replies to this status update)

  5. Saluuuuut. Am nevoie de un MEDIC, am încercat cu /service medic, a venit la mine, l-am întrebat dacă are vreo injecție pentru situația actuală a comunității, însă mi-a spus că nu are acel remediu, fiindcă actuala conducere este alergică la sfaturi / păreri / propuneri. Aștept ziua în care o să ajung să pun mâna pe aceea poțiune pentru a pune pe picioare această comunitate, NU de unul singur, ci noi toți, ÎMPREUNĂ !!!!!!

  6. Saluuuuut. Am nevoie de un MEDIC, am încercat cu /service medic, a venit la mine, l-am întrebat dacă are vreo injecție pentru situația actuală a comunității, însă mi-a spus că nu are acel remediu, fiindcă actuala conducere este alergică la sfaturi / păreri / propuneri. Aștept ziua în care o să ajung să pun mâna pe aceea poțiune pentru a pune pe picioare această comunitate, NU de unul singur, ci noi toți, ÎMPREUNĂ !!!!!!

    1. NobodyElse

      NobodyElse

      Si prin wipe ma refer si la forum. LA TOT.

      Si se poate forumul actual sa fie bagat intr un subforum pe hidden unde sa aiba acces cine doreste sau mai stiu eu ce. Pt a nu se pierde "TOT". Desi daca se continua asa.. nu o sa mai aveti ce pierde

    2. (See 28 other replies to this status update)

  7. Saluuuuut. Am nevoie de un MEDIC, am încercat cu /service medic, a venit la mine, l-am întrebat dacă are vreo injecție pentru situația actuală a comunității, însă mi-a spus că nu are acel remediu, fiindcă actuala conducere este alergică la sfaturi / păreri / propuneri. Aștept ziua în care o să ajung să pun mâna pe aceea poțiune pentru a pune pe picioare această comunitate, NU de unul singur, ci noi toți, ÎMPREUNĂ !!!!!!

    1. NobodyElse

      NobodyElse

      Si prin "imagine" ma refeream la faptul ca s-au dat multe wipe-uri, playerii si-au pierdut interesul, de ce sa stea aici cand au alte comunitati mult mai mari si serioase. eG ul ala serios nu mai exista, in sensul ca nimeni nu mai este din perioada de glorie "2012" cand s a ajuns si la 350playeri la wipe. Prin amintiri voi noi nu ne referim la o tema de pe forum, la un gamemode, cel putin la mine, amintirile iti sunt cu playerii, prietenii, eu de exemplu mi-as aduce aminte ceva ce am facut cu mai multe persoane pe sv, nu un anumit lucru, doar un lucru pe care l ai putea face si pe un alt sv foarte usor.

      Nu stiu cati din voi va dati seama dar stati aici pt "amintiri" si pt playerii pe care ii stiti de mult timp.

      Nu s-ar putea face lucrul asta cu un gamemode nou, poate cu o abordare noua, poate cu o tema care sa atraga, poate cu un WIPE LA ABSOLUT TOT,  si nu zic sa se schimbe eG ul in totalitate, se poate sa pastram din caracteristici "factiunile" spre exemplu

    2. (See 28 other replies to this status update)

  8. Saluuuuut. Am nevoie de un MEDIC, am încercat cu /service medic, a venit la mine, l-am întrebat dacă are vreo injecție pentru situația actuală a comunității, însă mi-a spus că nu are acel remediu, fiindcă actuala conducere este alergică la sfaturi / păreri / propuneri. Aștept ziua în care o să ajung să pun mâna pe aceea poțiune pentru a pune pe picioare această comunitate, NU de unul singur, ci noi toți, ÎMPREUNĂ !!!!!!

    1. NobodyElse

      NobodyElse

      Daca nu se face o schimbare doar cu amintirile o sa ramai @VRazvan

    2. (See 28 other replies to this status update)

  9. Saluuuuut. Am nevoie de un MEDIC, am încercat cu /service medic, a venit la mine, l-am întrebat dacă are vreo injecție pentru situația actuală a comunității, însă mi-a spus că nu are acel remediu, fiindcă actuala conducere este alergică la sfaturi / păreri / propuneri. Aștept ziua în care o să ajung să pun mâna pe aceea poțiune pentru a pune pe picioare această comunitate, NU de unul singur, ci noi toți, ÎMPREUNĂ !!!!!!

    1. NobodyElse

      NobodyElse

      Eu te sustin dar eG ul are o imagine ft proasta inside & outside

    2. (See 28 other replies to this status update)

  10. E incredibil cat de jos a ajuns serverul de samp daca a luat admin cineva ca Florin. 

    1. NobodyElse

      NobodyElse

      Poate se vor descurca. Mai stii? 

      Pana la urma ati vrut wipe la staff. 90% din staff e nou. Ce mai vreti?:)) totusi.. carsx ..

       

       

    2. (See 11 other replies to this status update)

  11. In urma cu cateva saptamani, un jucator de aici care activa cu nick-ul " mafia10 " a suferit un accident de masina, a fost in coma pana astazi cand s-a stins din viata.Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

  12. Avem nevoie de cativa doritori sa isi faca cont pe un forum si sa posteze un topic cu comunitatea noastra! @NobodyElse , lasati comentriu va rog si facem un PM ! Hai macar 2-3-4-5

    1. NobodyElse

      NobodyElse

      In caz ca nu ati primit, astept eu un pm sa va dau site-uri

    2. (See 5 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...