Jump to content

Carlo_Gambino

Members
  • Content Count

    197
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Carlo_Gambino

  1. a murit Snoop Dogg ? R.I.P = Rest in peace ( Odihneascase-n pace ). ON: faina mel
  2. jocul e beton am jucat single player insa nu pe pc-ul meu ca nu duce ( pacat ) are o grafica mortala.
  3. un link de download pentru Counter Strike 1.6 va rog frumos...alea de pe google lasa de dorit (fara steam si alte nebunii + sa mearga bootzi )
  4. Rap adevarat West Side Eazy-E ( Compton = cartierul in care se dau luptele grele Crips - Bloods, Sur13, MS13 ) Cel mai tare rapper din lume 2pac si cu Eazy-E. Eazy-E dand startul apogeului rapului din West Side urmand 2pac acum West Side-ul a ajuns sa domine prin stilul sau. ce parere aveti ?
  5. merge perfect. , merci mult...ador jocul ala ti-l recomand si tie. ms inca odata.
  6. mersi mult, nu l-am mai cautat pe google de ceva timp, pentru ca acum vreo 3,4 luni l-am cautat de nebun si nu l-am gasit, merci daca se poate si CS 1.6
  7. Un link de unde il pot lua va rog frumos, ador jocul asta l-am jucat foarte mult. Red Alert 2 . Va raman dator ! L-am tot cautat dar degeaba .
  8. Cel mai frumos film de pan-acum , 10 + Traiasca Romania ! Avem cu ce ne mandri ! Long live Romania !
  9. Cine stie cunoaste ! Dr.Dre * Snoop Dogg - Nothing but a G Thang Melodia care reprezinta cel mai bine CALIFORNIA !
  10. beton merci pentru link de download !
  11. Carlo_Gambino

    Triburile

    joc pe lumea 14, nick: CZC codreanu, am trib de 15 mi pct. IG - Iron Guard. !
  12. Carlo_Gambino

    Lady GaGa

    Nu e desteapta, e proasta de da-ngropi, am vazut si eu interviul respectiv, pai daca ajungi SUS si esti om MARE/DESTEPT pai fi serios si taci la locul tau. Un om "jmeker" se caracterizeaza un felul urmator: Tace si face Nu are chici in comportamentul sau. Vorbeste ce trebe. Fara fitze ( masini scumpe,discoteci, fitze de bitang ) Stie sa vorbeasca, Calculat; Bine imbracat, si cand spun asta nu ma refer la D&G si la Louis Vuitton, ma refer la haine binenteles de calitate, dar DECENTE !!!. Asa arata omul smecher, nu ca Lady GaGa care a ajuns sus si are fitze si figuri. " Nu uita de unde-ai plecat ! "
  13. 10 (zece) pentru melodia asta !
  14. pentru ca Snoop dog isi traieste viata , are bani cum avea si 2pac si THe Game insa 2pac si The Game stau in Compton, 115 piru's cartierul BLOODS. Snoop Dog calatoreste si nu tine cont prea mult de "Crips" Este Crips doar pentru imagine.
  15. fi mai realist. e mort. dumnezeu sa-l ierte. daca vroia sa scape de dusmani fugea din Compton daca sti cei aia.
  16. interesante argumente..dar 2pac nu a fost agent FBI,CIA,KGB sa stie sa insceneze o moarte..sunt argumente bune intradevar... maine poimaine auzim ce 2pac era MASON.
  17. este un fan care seamana leit vorbesc serios..zici ca e copia fidela, fanul ala al lui este milionar in dolari pentru ca a facut poze ca si cum ar fi 2pac..asa am auzit.
  18. daca nu murea atunci, murea dupa ceva ani, in orice caz pana in 2009 (astazi) era mort,, 2pac era in BLOODS. si cu toate ca avea o gramada de bani el isi traia viata printre BLOOD-erii lui, la fel si The Game. sau tu te referi ca SHOW nu? era show mare..2pac cel mai tare rapper. bv
  19. Ce a facut mesterul manole cand si-a sculptat iubita? " BODY- BUILDING" Glumeam...
  20. Cu siguranta printre cei mai mari romani ! Corneliu Zelea Codreanu si Ion Antonescu ! Traiasca Legiunea si Capitanul ! P.S. Serverul de samp lasa de dorit..va rog luati masuri in ceea ce priveste adminii si comportamentul celorlalti playeri.
×
×
  • Create New...