Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

eRaZerr

[Respins][Propunere] Creepers/T.N.T.

Recommended Posts

Salut ! Am observat ca pe acest server creeperi si TNT-ul nu distrug nimic in jurul lor ,cum ar fi normal. Ma gandesc ca ar fi bine ca , creeperi sa distruga zona in jurul lor cand explodeaza, ne-ar determina sa fim mai atenti atunci cand jucam si daca nu suntem ni se distruge o parte din teren, ar fi mult mai fun. Sa nu mai zic ca TNT-ul nu mai are nici un folos asa . Ce ziceti ?Β  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se poate face abuz sa distrugi la alΕ£ii....mai bine sa mearga in afara protectiilor.....nu recomand

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu unul sunt contra acestei propuneri !

Va fi un lag imens deoarece la explozia unui creeper sau a unui TNT dispar 16 bucati daca nu ma insel. Mai ales ca se va trezi unul sa puna undeva 64 de TNT si va pica serverul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problema cu aceste doua lucruri este faptul ca sunt unelte de griefing, trebuie sa te gandesti ca sunt persoane care intra pe server doar pentru a distruge alte case, vor fi persoane care vor sta ore intregi, pentru a strange multi creeperi si ai exploda langa o casa. In acelasi timp, exploziile sunt un server-killer, lag-ul va creste considerabil daca vor fi activate.

Β 

Era odata posibilitatea de a activa TNT pentru VIP deoarece sunt un numar extrem de mic si daca 2 / 3 persoane folosesc TNT nu va fi cine stie ce lag, dar pentru moment, exploziile de orice tip raman restrictionate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...