Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

"Iker, vino la Barcelona!" Ce s-a întâmplat în tunelul de la vestiare, înainte de El Clasico

Recommended Posts

avL5Sum.jpg

 

FC Barcelona a câştigat cel de-al 226-lea El Clasico din istorie, 2-1 pe Camp Nou, cu Real Madrid (VIDEO AICI). "Albii" au acuzat vehement arbitrajul la finalul partidei, reproşându-i centralului neacordarea unui penalty la un fault asupra lui Cristiano Ronaldo. Chiar starul portughez i-a aruncat câteva cuvinte "grele" lui Undiano Mallenco (DETALII AICI), motiv pentru care riscă să fie suspendat.

 

Iker Casillas a luat din nou loc pe banca madrilenilor. Goalkeeperul de 32 de ani a bifat doar 3 partide în acest sezon, sub comanda lui Carlo Ancelotti, toate în UEFA Champions League. El Mundo Deportivo scrie că portarul Realului a fost încurajat de mai mulţi dintre jucătorii rivalei FC Barcelona. Mai mult de atât, goalkeeperul ar fi primit din partea adversarilor şi îndemnul"Iker, vino la Barca!".

 

Sursa citată scrie că pe tunelul de la vestiare Casillas s-a întreţinut cu mai mulţi dintre jucătorii Barcelonei, cu care este coleg la echipa naţională. Mai în glumă, mai în serios, unii dintre aceştia i-au cerut lui Iker să vină pe Camp Nou, mai ales că în vară titularul postului de portar, Victor Valdes, va părăsit formaţia lui "Tata" Martino.

 

În vestiarul Barcelonei, jucătorii ar fi încântaţi de ideea unei asemenea mutări, însă sunt conştienţi că este aproape imposibil de realizat.

 

Chiar dacă ar obţine acordul lui Casillas, catalanii au un obstacol imposibil de trecut. Este vorba despre Florentino Perez, care nu-l va lăsa niciodată pe Iker să plece la rivala de moarte, mai ales după ce a privit neputincios cu Samuel Eto'o a câştigat trofee la rând cu Barca, după ce a fost scăpat printre degete de Real Madrid.

 

Chiar şi aşa, numele "grele" de la Barcelona, precum Jordi Alba, Cesc Fabregas, Gerard Pique şi Andres Iniesta, nu renunţă la ideea de a-l vedea pe colegul lor din poarta naţionalei apărând buturile formaţiei de pe Camp Nou.

 

32 de ani are Casillas

 

3 meciuri a bifat Casillas în acest sezon, toate în UEFA Champions League

 

14 ani au trecut de când Casillas a făcut pasul spre prima echipă a Realului

qRHwmHw.jpg

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar daca Iker Casillas nu ar avea nici-o oferta din partea altui club inafara de FC Barcelona ar accepta sa stea pe banca decat sa isi tradeze echipa de suflet ( zic eu ) . Eu unul nu cred in realizarea acestui transfer si nici nu cred ca Iker va pleca la alta echipa .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omu' e de o viata la Real. Eu zic ca nu s-ar duce nici in ruptul capului la BarKaKa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parerea mea ca nu va putea sa se duca la Barcelona deoarece ii respecta prea mult pe fanii Realului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...