Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Soulja last won the day on 25 October 2012

Soulja had the most liked content!

Community Reputation

656 Reputable

About Soulja

 • Rank
  Veteran eGaming
 • Birthday 08/13/1996

Contact Methods

 • Discord
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

12,984 profile views
 1. Manca-ti-as sufletu de cand te stiu numa cu mesajele blocate stai. Shozz here, help :))

 2. Undertaker s-a retras de la ultimul WM.. mare pacat, chiar daca avea in jur de 50 de ani putea face fata la multe meciuri cu intensitate mare. Eu il respect pentru ce a facut, daca nu era in WWE nu era nici pe jumatate cum este acum (chiar daca s-au prostit rau majoritatea, gen autoritatea etc..)
 3. Nick-ul userului: DNZ Link cu topicul: http://forum.egaming.ro/topic/161449-reclamatie-sabzaky/ Citatul:
 4. Varsta: 17 ani Inaltimea: 1.87
 5. La multi ani eGaming! Incercati sa fiti mai buni unii cu altii si sa renuntati cat de cat la plangeri,jucati de placere pentru ca este doar un joc!
 6. Nick-ul userului: ionut12 Link cu topicul: http://forum.egaming.ro/topic/97444-reclama-un-angajat-national-guard/page-141 Citatul: Avem un nou campion.
 7. Revenirea lui Christian este o prioritate pentru WWE Dupa cum ati putut afla de pe WrestleBook.RO, WWE a tot amanat revenirea lui Christian la TV chiar daca acesta a primit acceptul medicilor de a lupta inca din februarie. Echipa de creatie nu a reusit pana in acest moment sa vina cu un storyline pentru revenirea lui la WWE TV, insa o sursa din companie a relatat ca de acum, acest lucru a devenit o prioritate pentru WWE. Sursa: www.wrestlebook.com
 8. Nick-ul userului; DaNy10 Link cu topicul: http://forum.egaming.ro/topic/146351-mod-overdose-effects-v15/ Citatul:
 9. Batista raspunde zvonurilor privind intoarcerea in WWE Fostul campion mondial din WWE, Dave Batista a raspuns pe Twitter zvonurilor cum ca ar fi reintrat in forma pentru o intoarcere in WWE. Sursa: www.wrestlebook.com
 10. Nick-ul userului: EazyEdd Link cu topicul: http://forum.egaming.ro/topic/145236-plangere-eazy-edd/ Citatul: Daca si in doua fraze de cateva cuvinte gresesc unii..e clar unde s-a ajuns.
 11. Nick-ul userului: DaNy10 Link cu topicul: http://forum.egaming.ro/topic/97489-angajari-job-nortenos-gang/page-77 Citatul:
 12. Cand revine Rey Mysterio WWE a anuntat ca Rey Mysterio revine dupa PPV-ul Money in The Bank ce are loc pe 14 iulie 2013. De asemenea, compania a mai anuntat ca el va fi prezent in turneul din Australia de la sfarsitul lunii iulie 2013. Rey Mysterio s-a accidentat in martie, suferind o ruptura de ligament la genunchi. Din cauza acestei accidentari, el nu a luptat si la WrestleMania 29. Sursa: www.wrestlebook.ro
 13. Nick: luc1aw Link-ul cu topicul: http://forum.egaming.ro/topic/143108-vechiul-egaming-noul-egaming/page-5#entry1715965 Citatul:
×
×
 • Create New...