Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

0 Neutral

About Wolverine

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • Website URL
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 1. Nu ma refer la admini .. Ci la toti playerii , ei sa aiba acces la comanda .
 2. Salut eGaming , am o propunere . Daca vreti sa se bage comanda /donatelevel [id/NumePlayier] [Numarul.de.levele]. Levelul sa se dea de la level 7 + . Astept pareri .. Pro / Contra [ si de ce .. ]
 3. Off : Iti dau in sfat , invata sa scrii si apoi mai treci pe aici . On : Frumos filmu` , nu prea imi place cum ai miscat camera in unele parti din film , in reste e OK . Nota - 9 .
 4. Cand ai nevoie de ajutor Ninu Adminu` te ajuta .. Repet .. Foarte bune ideile ![
 5. Deci .. sa incepem cu inceputul .. : 1) Ar fi bine sa fie pusa si pe admini 1/2 ! [ sau pe admin`ul care nu are comanda aceasta ] 2) Ar fi bine si la leaderi PD / FBI / NG / M/F pentru ca acolo se intalnesc cel mai des probleme de acest gen . 3) Pro, o idee destul de buna !
 6. Pro !! Sunt foarte bune ideile ! Cei care sunt morti dupa $ se numesc fomisti ! PS : Sunt niste idei bune repet , frumos ar fi sa se puna in practica !
 7. Contra . Iti zic din start ca nu e posibil ! PS: La CS am vazut ca se face asa ceva ! PS2 : Aici ai dreptate JkT PS3 : Jos manelarii si rockerii !
 8. Contra ! Idem Radu ! PS: Sus cu morga !
 9. Pai daca s-ar aproba aceasta sugestie banuiesc ca ar sarea din start ORA SI ZIUA din colt dreapta .. si vorba ta ar fi bine sa apara ziua / luna / anul . PS: Am bagat poll !! Votati !!
 10. Salut , eG .. Am o propunere .. Ca sa putem scrie /time si sa putem vedea ceasul trebuie sa mergem la un 24/7 si sa scriem /buy clock . [ ca sa poti da /buy clock trebuie sa fie adaugat la 24/7 un numar acolo la /buy ( sa zicem 10 ) ] Astept .. Pro / Contra .. PS: Ideea este dupa eG RP ! PS2: Nu reusesc sa pun poll .
×
×
 • Create New...