Jump to content

WinGageS

Members
  • Content Count

    341
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About WinGageS

  • Rank
    Active Member

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array

Recent Profile Visitors

4,024 profile views
  1. MUSCHIULETILOOOOOOOOORRRRRRR!!!
  2. Plictisitor , m-a tinut in suspans pe degeaba ca tot nu s-a intamplat nimic . Doar noaptea ce se mai intampla cate ceva , ba se auzeau bubuituri , ba se misca lustra de la parter , abea pe la noaptea 19-21 ce a mai fost .. Cand vine ala si o ia din pat o duce jos se duca Micha ala sau cum il chema si il omoara si pe el , in rest nu mi-a placut mai nimic . In rest unele faze impresionante de exemplu cand aduce acea placuta si ei pleaca de acasa si ia foc , sau cand lasa iaurt pe jos sau ce este aia si a 2 zii vad urme , in rest aiurea .. Nota 5 !!
  3. @Ryder : Ti-a zis cineva sa faci antrenamentul asa sau l-ai ales tu singur ? . Parerea mea , si ce am auzit de la altii care practica acest sport de ani de zile . Nu este bine sa antrenezi de 2 ori pe saptamana o grupa , cum faci tu cu biceps , piept , spate , triceps . De ce zic asa , pentru ce tu nu le dai timp sa creasca si i antrenezi pana la epuizare .. Parerea mea , ai sa vezi . De cat timp faci sala ? Si inca ceva , sa zic asa dupa 3 luni de sala , sa imi spui daca au aparut rezultate . Iei suplimente ? @Doxtor : La fel si tu , esti ectomorf nu ? Ca esti c-am slabut . Si antrenamentul tau se pare ca este la fel ca a lui Ryder .. Intrebati si voi pe cineva cu experienta si o sa vedeti . Tu iei suplimente ? Eu as zice sa i dai calumea cu mancatul 4,5 mese pe zii , creatina + carbohidrati . Si in 3,4 luni ai sa vezi rezultate , mananca mult caci conteaza foarte mult . Si eu am structura la fel ca tine .
  4. Cati ani ai tu ? In poza pari ca ai 20 de ani . Daca as avea si eu varsta ta ar fi bine . Eu as zice ca bagi mai mult la piept de 50 de kg , daca tu esti acel din poza clar poti si mai mult , imi place ce forma le-ai dat la brate . Mai trebuie sa lucrezi mult pieptul , baga si umeri cu trapez mai mult sa se vada frumos . Bravo ti-ai lucrat corpul destul de frumos . Am o intrebare , ce ai luat ? De lunea viitoare o sa ma apuc si eu iar , ca o luna nu am fost ca am avut niste probleme . Acum vreau sa-i dau 2 saptamani cu Naposim pe urma sa continui cu proteine .
  5. Hmm ce pot spune , mai mult este un gen de film breakdance , parkour decat matrix . Puteai pune o melodie de dansat , iesea mult mai frumos . Ceva rap sau poate stiai tu mai bine ce melodie trebuia , si combinai miscarile cu ritmul muzicii . Eu zic ca iesea mai frumos asa . Imi place cum este si acum cu mici greseli care nu prea ies in evidenta . Se putea si mai bine , 9 pentru incurajare !!
  6. M-am uitat de vreo trei ori .
  7. WinGageS

    Naruto

    M-am lasat de desene .
  8. WinGageS

    Death Race

    O sa-l incerc si eu .
  9. WinGageS

    Transporter 3

    Superb filmul . eleodor: warn up,post aiurea
  10. WinGageS

    Max Payne

    M-ai mult imi place jocul decat filmul ..
  11. WinGageS

    Hitman (2007)

    Foarte frumos filmul , l-am vazut si eu aseara . Deci , merita vazut ..
  12. Hmmmm , subtitrarea trebuia sa o pui si tu jos nu pe centru . Ideile pentru scenariu sunt cam aiurea , cum zic si ceilalti "te omoara , si pe urma te duci sa i omori tu" e aiurea tare . Cand faci un film gandeste si tu macar 2 zile numai la scenariu , ceva sa se potriveasca . Ma opresc aici nu vreau sa mai continui cu critici , dar asta e parerea mea "fiecare cu parerea lui" . Nota 6 si mult succes pe data viitoare poate o sa faci un film m-ai frumos si o sa ne impresionezi !
  13. Seamana cumva cu Red alert ? Sau mi se pare
  14. Una e sa fie american , alta e sa fii roman . V-a da-ti seama ..
×
×
  • Create New...