Jump to content

Quinny_BlackiD

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Quinny_BlackiD last won the day on 10 September 2018

Quinny_BlackiD had the most liked content!

Community Reputation

48 Excellent

2 Followers

About Quinny_BlackiD

 • Rank
  Joiner

Profile Information

 • Gender
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick in joc: Quinny_BlackiD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
 2. Nick in joc: Quinny_BlackiD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
 3. Nick in joc: Quinny_BlackiD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
 4. Nick in joc: Quinny_BlackiD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
 5. Nick in joc: Quinny_BlackiD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
 6. 1) Nickname in joc: - Quinny_BlackiD 2a) Varsta: - 13 (aproape 14 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 6040818 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Dap 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: - Joc de aproximativ 4 ani 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: - Da, am avut builder chiar aici la voi pe server, admin, fondator si owner pe alte servere 6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: -1 zi si 4 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Sunt destul de activa pe server, imi place sa comunic cu jucatorii si sa-i ajut 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Da, de ce nu? Toti sunt de treaba si ma inteleg cu ei 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Imi place sa ii ajut pe ceilalti si sa ii fac fericiti 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Le-ar aduce mai mult chef de joaca player-ilor 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Sunt foarte draguti si ajuta totdeauna cand pot, ii respect <3 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Pentru ca iubesc serverul si staff-ul <3 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 5 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: - Dap 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Da , 5 euro, insa a donat altcineva pentru mine 17) Alte mentiuni: - Sper sa fiu aceptata =) 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: - Da 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: -Da
 7. 1) Nickname in joc: - Quinny_BlackiD 2a) Varsta: - 13 (aproape 14 ) 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 6040818 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Dap 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: - Joc de aproximativ 4 ani 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: - Da, am avut builder chiar aici la voi pe server, admin, fondator si owner 6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: -2 zile si 2 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Sunt destul de activa pe server, imi place sa comunic cu jucatorii si hmm.. sa glumesc impreuna cu ei 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Da, de ce nu? Toti sunt de treaba si ma inteleg cu ei 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Imi place sa ii ajut pe ceilalti si sa ii fac fericiti 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Le-ar aduce mai mult chef de joaca player-ilor 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Sunt foarte draguti si ajuta totdeauna cand pot, ii respect <3 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Pentru ca iubesc serverul si as vrea sa ma joc pe el cat mai mult posibil 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 2(cam uit sa votez) 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: - Dap 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Nu inca 17) Alte mentiuni: - Sper sa fiu aceptata =) 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: - Da
×
×
 • Create New...