RAYAN

Members
 • Content Count

  1,742
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

RAYAN last won the day on 14 December 2018

RAYAN had the most liked content!

Community Reputation

557 Reputable

About RAYAN

 • Rank
  Support eGaming
 • Birthday 02/02/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sa imi fac prieteni.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Ryan
 • Nick CS
  Nu-mi place.

Recent Profile Visitors

13,542 profile views
 1. V-ati pierdut de tot, mama ce era aici inainte, aveam 4 mii de postari aici
 2. Diverse: Cinefilul anului: prafy Muzicianul anului: SBN. Sportivul virtual: SBN Spammerul anului: yungpulse. Cuplul anului: Vlad26 & Andrei26 Nou venitul anului: Aleksa manca ti as Cea mai mare dezamagire: HonciucGabriel Most helpful of the year: Vlad26 Cel mai bun graffer: Vlad26 Cea mai mare dezamagire in grafica: yungpulse. Cel mai inactiv moderator: yungpulse. San Andreas Multiplayer: Cel mai bun Manager RPG: JesTyCk Cel mai bun lider: Darkk. Cel mai bun helper: prafy Cel mai bun admin: Vlad26 Cel mai bun scripter: sinK Cel mai bun regizor (eG-TV): Marci Cel mai activ player: ChrisAngel Cel mai popular player: aWm97. Cel mai rau player: aWm97 eGaming Minecraft: Cel mai bun admin: GMark. Cel mai bun helper: TinnyFin. Cel mai activ player: DJstivz. Cea mai mare dezamagire: Sonia_13. eGaming MTA RPP: Cel mai bun owner: DanyAlex Cel mai activ admin: GabrielGoku Cel mai bun jucator ZeOX. Best of: Moderatorul anului: Vlad26, Globalul anului: Vlad26 Cel mai activ user: SBN. Cel mai popular user: RaduReleu Revenirea anului: sinK
 3. Tata si copilul, prima zi: AWM catre tatal sau, tati, a inceput sa mi creasca chestia aia.. merg cu tine la fete? Tatal: Ti-a ajuns la spate? AWM: inca nu.. TATAL atunci asteptam sa-ti ajunga. - - - - Peste cateva zile. AWM: tati tati mi-a ajuns la fund, acum mergem sa o folosesc? Tatal: pai si ce mai trebuie sa pleci de acasa? da-ti pantalonii jos si incepe.
 4. Mai bine ar fi daca s-ar pune 2 admini activi care nu-s in factiuni de DM, adica gen Prime sau Adrian, pentru ca ei n-ar favoriza nici pe Surenos nici pe La Cosa Nostra.
 5. Nu asta era ideea bai admine. Da, am facut cerere daca asta ai vrut sa scoti in evidenta. Ideea e ca staful isi bate joc de noi. Noi admini gasim, dar voi playeri nu.
 6. Atata timp cat zici ca peste 48 de ore se alege liderul si trec 6 zile aproape si mai ales ca liderul Nortenos Gang sa numai intre de 15 zile si sa nu il scoateti, nu putem face nimic! Pace, r.i.p eGaming.
 7. Bine ai venit, sper sa iti faci prieteni repede !
 8. Dar daca ii oferi lui Xanto acesti bani? El nu ne poate ajuta? Ar fi cel mai bun, parerea mea.
 9. Acest topic a fost facut cu gandul de a ajuta comunitatea, de a ne exprima gandurile si dorintele, nu se incepeti cearta. Daca nici acum nu putem sa ne abtinem, e clar, il inchidem si stop samp pe eGaming. Lasati cearta si hai sa ajungem la un punct comun, facem ce facem si o scoatem la capat si acum, sper. Chiar imi pare rau, uitati-va acum 3-4 ani ce server asta asta, cel mai iubit si cel mai frumos, nu zic ca atunci nu erau conflicte, erau dar nu asa ca acum, era alta gandire.
 10. Pro pentru tot ! Oricum, fara un staff pe care se ne putem baza, nu ajungem nicaieri! As mai adauga: Daca deja detii o functie, sa nu mai primesti alta, renunti la actuala si dupa daca meriti primesti alta. Ca asa unu e si lider si admin, din start 2 functii, si lider si helper. Parerea mea. Edit: Playerii vechi, care mai puteti, ajutati-ne, voi ati format eGaming, haideti si acum sa-l ridicam.
 11. Pe langa asta, am uitat sa precizez. PREZENTA POLITIEI LA RIVAL-WAR SA FIE INTERZISA. Astazi toti la fiecare rival war-, adica la fiecare teritoriu in timpul rival-warului am primit wanted pentru drugs, mi le lua, iar se termina alt teritoriu iar primeam wanted pentru drugs, ne ia licentele la arme interzise, etc. Cum se termina rival-warul are voie sa faca asa ceva, dar in timpul lui nu, ce inseamna asta? bataie de joc!