Usui_

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Usui_ last won the day on 17 June 2018

Usui_ had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About Usui_

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 05/24/1997

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick MC
  _Usui_

Recent Profile Visitors

227 profile views
 1. Seara faina! Vad ca sonia a vazut mai repede pe forum si a pus ea motivul warn-ului primit de la mine.
 2. Usui_

  Usui_ Photos

  Camera foto folosită: Canon 750D & Nikon d80 Experiență fotograf: mediu Fotografiile:
 3. Nick in Joc: _Usui_ Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 4. Tutorial Cercuri Cum realizam cercurile: In general un cerc este necesar cand vrei sa faci un turn sau o platforma in forma de cerc sau orice altceva ai dorii sa fie in forma de cerc. Astfel am ales sa va prezint cum puteti face aceste cercuri in functie de diametrul pe care il doriti: Spor la construit!
 5. Nickname in joc: - _Usui_ 2a) Varsta: -21 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 1970524 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: -Da 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: -Joc Minecraft de la sfarsitul lui 2014. 5.) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: - Helper de multe ori cu termen cuprins intre 1-4luni,Moderator cam 3luni si Owner 4luni 6) Ai citit regulamentul serverului?: -Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: - 66 ore . 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Mai tot timpul gasesc cate ceva de construit sau imbunatatit la constructiile mele,in cazul in care nu am chef de constructii incerc sa stau la barfe cu restul jucatoriilor si sa-i ajut cum pot.Daca sunt putini on si acei putini afk caut alta ocupatie ca minatul,taiatul copacilor si plantatul lor la loc. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Da, consider ca ne putem intelege fara probleme 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - As spune ca experienta in joc dar si gradele avute pana acum.Am acumulat ceva cunostiinte si pot sa fiu de folos. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Prezint simtul umorului,ceea ce zic ca nu e ceva rau.Pot prelua activitatiile unui coleg in cazul in care el nu le poate sfarsii. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Activi,prietenosi, am ajuns sa ne cunoastem,inca nu suficient dar sa speram ca o sa ne cunoastem si mai mult. Cu unii din staff am jucat si alt joc: League of LOL. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) : Raspunsul este extrem de simplu, imi place serverul acesta,consider ca pot ajuta la imbunatatirea lui daca o sa fie nevoie. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: -Da. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: -Nu 17) Alte mentiuni: -Succes tuturor 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: -Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: -Da.