DaRkk

Members
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DaRkk last won the day on 2 October 2012

DaRkk had the most liked content!

Community Reputation

87 Recognised

About DaRkk

 • Rank
  All my shit DOPE

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  DaRkk
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

2,419 profile views
 1. Cand aud ca au incercat sa faca serverul mult mai RP...e super RP sa abuzezi de anumite chestii,dar de c shot nu..C shot ul nu este o parte negativa a jocului,poate face o lupta mai interesanta.Faza cu smekerii si cu aimul lor,este un cacat,te poti prinde mai usor daca are cineva aim sau nu,ex:cand faci c shot ,se fuge foarte mult,iar cand "X" fuge si vrea sa traga folosind c shotul se vede cum ii sare tinta pe pe personaj,pt ca cum bine stim cu toti,nu este chiar asa usor sa scazi viata folosind c shotul si btw ,stii ca daca dai esc si intri la :OPTIONS=>CONTROLLER SETUP=>CONFIGURATION=>JOYPAD,ai aim de la joc si il poti folosi mai usor acuma ,deoarece tinta sta pe personaj (ca si un aim) si il poti dobora mai usor,deoarece acuma ne luptam folosind stanga ,dreapta,in schimb,daca incerci sa faci chestia asta impotriva unui player care face c shot,este mult mai greu sa l prinzi.
 2. Ba..in primul rand ,nu sunt membrii pe eGaming.. Poate chiar e o chestie buna,probabil ii o idee ingenioasa ,ma gandesc ca poate d-asta s au lasat multi de eg..cine stie?...poate se intorc inapoi.Am fost si eu la un RW ,cel putin odata si faza cu c shot-ul ne a ajutat foarte mult sa lucram in echipa,sau daca erau pe turf ,dau un exemple: 2 bz vs 1 cz,cel din crips avea si el o sansa sa nu moara,stii ce zic?(am vazut ca ai mentionat mai sus)Si mai am un exemplu,stii de chestia aia,cand tragi si la un moment dat se blocheaza caracterul ,din cauza glontului,na uite,daca era c shot puteai sa te deblochezi fara sa pierzi juate din viata sau 3 serft uneori.Cam atata am avut de spus,sper sa iasa cum trebuie si sa nu se supere nimeni...Hai ca facem fain;)
 3. Recrutari ON!! Model: Nickname : Level : Vârsta reală : Facțiuni precedente : De ce dorești să te alături facțiunii Medics / Fireman ? : În ce interval orar joci SA-MP ? : Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ? : Poți să lucrezi în echipă ? : Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL] : Alte precizări : Cerinte: -De invatat regulementul de ordine interioara ,cat si regulamentul + comenzi & rank up/down. -Minim level 3.
 4. Puiu -acceptat pentru teste! Recrutarile continua!!
 5. Vicol95-Acceptat pentru teste. Recrutarile contiuna
 6. AltMas- Acceptat pentru teste. Recrutarile continua!!!
 7. Marianletalu-Acceptat pentru teste. Recrutarile continua!!!
 8. Ok,dar tot sunt insuficiente,in poza el nu e in masina,deci imi pare rau.
 9. aWm_eG -Acceptat pentru teste. Recrutarile continua!!
 10. Bercea -Acceptat pentru teste. Recrutarile continua!!