Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Souless last won the day on 26 February 2017

Souless had the most liked content!

Community Reputation

117 Respected

2 Followers

About Souless

 • Rank
  Member
 • Birthday 20 March

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Previous Fields

 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

2,955 profile views
 1. Salutare, domnule! Ang3L sunt, daca ma mai stii.
 2. Cum mai merge treaba?

 3. Pentru cine doreste sa ma adauge pe LinkedIn, las un link mai jos.

   

  https://www.linkedin.com/in/cezar-baciu-3a4429147/

 4. Ti s-a sculat tie ca vrei sa te reapuci de samp probabil, si na, mai bine sa o ia tot serverul de la 0. Eu zic sa-ti vezi de treaba si s-o lasi mai moale. Decat sa te duca nuca sa propui ceva inteligent care sa atraga jucatori, mai bine wipe, ca asta-i solutia perfecta de fiecare data. Ti-am urat succes, poate data viitoare nu mai ocupi spatiu din baza de date cu propuneri tampite.
 5. E un joc, iti trebuie 100% roleplay? Vezi-ti de viata atunci.
 6. Si zici ca playerii noi nu intra din cauza infernusului altuia din garaj? Vreti sa rezolvati problema cu masinile? Bagati un dealer unde platesti o suma medie-mare de bani si primesti o masina random. Toate cu aceeasi sansa. Nu iti place ce masina ti-a picat, o vinzi la 'stat' pe o suma mai mica. Asa s-ar rezolva problema cu masini prea ieftine/scumpe. Eventual la un moment dat inchideti si dealer-ul, ca sa se faca comert cu cele de pe server. Si ca o 'sub-idee', poate fi facut ceva gen si la case. La fiecare 20 de ore jucate primesti dreptul de a cumpara o anumita casa (un id random din cele existente), iar alegerea este a ta daca platesti sau nu. Astfel, $$$ nu ar garanta infernus + palat. In cazul unor schimbari de genul sunt +1 pentru wipe.
 7. @Kawa , esti de parere ca serverul este bun si 'jucabil'? Promovare la greu. Platita. Poti scoate banii inapoi lejer. Eventual faceti un topic ceva pentru donatii paypal strict pentru promovare.
 8. V-ati gandit vreodata sa va investiti toti toate resursele intr-un nou server, de un alt joc? Greu mai aduci pe picioare ceva mort. Lumea poate pur si simplu nu mai joaca samp. Acum cativa ani erau 3-4 comunitati cu 1000/1000 si alte 15-20 cu 200/200, acum au mai ramas doar 3 mari, si alea in scadere. La un moment dat facusem un topic cu mai multe variante de servere, printre care si jocuri ca Rust/Ark. Am primit raspunsuri si sugestii sa o las mai moale ca nu joaca lumea Ark sau Rust, ca n-ar avea rost un server. Pai daca toate comunitatile gandesc asa, normal ca nu se joaca oamenii. N-au unde. Raman pe serverele steam. Daca maine, de exemplu, ###### ar deschide un server de Unturned care ar merge bine, apoi ar deschide mai multi. Pana atunci, ramane la stadiul de idee proasta,nu?
 9. Se pare ca n-ai inteles nimic. Eu mi-am spus doar parerea. Oricum, samp-ul scade prea mult ca si joc in general ca sa fie loc si pentru comunitatile care nu au 1000/1000.
 10. Serverul nu are nevoie doar de un WIPE, ci de o schimbare totala. Sa se redefineasca RPG-ul, iar parerea mea este ca eGaming nu va reusi acest lucru. Nu prea aveti cum sa luati din jucatorii comunitatilor concurente. Ganditi-va logic, de ce sa vina aici?
 11. Salutare, care este motivul pentru care s-a inchis/mutat serverul de minecraft? Mergea chiar ok.
 12. Cum mai merge treaba?

×
×
 • Create New...