Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

TheHound

VIP
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by TheHound

 1. Povestea mea este putin diferita La sfarsitul anului 2010 cand aveam in jur de 11 ani am inceput sa joc sa:mp pe alte servere si sa invat cate ceva despre joc. Copil fiind, am fost banat mai pe toate serverele pentru limbaj obscen Apoi prin 2011 am inceput sa caut online un server unde sa ma pot juca si am dat de eGaming. Mi-a placut foarte mult la inceput, mai ales pentru ca avea o atmosfera reala. Sincer, nu mai stiu ce nick am folosit pe atunci, oricum nu era ceva destept. Pe vremea aia nu aveam voie sa ma joc asa de mult la PC si cresteam in level foarte greu, asa ca m-am decis sa "imprumut" alte conturi. M-am uitat pe forum la Aplicatii La Cosa Nostra si mi-am scris pe o foaie o lista cu toate numele care aveau parca peste level 20. Apoi am intrat pe sa:mp si am incercat la toate parola "steaua" (m-am gandit ca suporterii echipei ar putea folosi parola asta) si am reusit sa intru pe contul "Tornada". Parca avea Rank 3 in LCN si avea multi bani. Cateva zile m-am distrat de minune, dar membrii LCN m-au raportat si au luat contact cu adevaratul Tornada. Va dati seama, ei imi scriau despre ceva si eu habar nu aveam ce sa raspund. Apoi aveau Rival-War cu Yakuza iar eu eram praf la tras. Iar intr-o zi au spus ca vor sa faca mats pentru arme iar eu nu stiam unde sunt checkpointurile. Cred ca era destul de dubios. Apoi am fost banat pentru o vreme pana la WIPE. Dupa am decis sa revin pentru ca mi-a placut serverul dar cu propriul meu cont. Am avut mai multe nick-uri de atunci, printre care el_Rapido, Konson, Jumanji si altele dar nu le-am tinut minte. Tornada daca vezi asta, don't hate me
 2. ANUNT IMPORTANT > MAI ~7 ORE PANA LA PREMIEREA SEZONULUI 8 GAME OF THRONES!!!

 3. Bine ai venit! Dar am o intrebare: Ai tradus descrierea cu Google Translate?
 4. Cum se numeste versiunea aia gratuita de Minecraft? 

  1. P18ALEX

   P18ALEX

   Nu exista versiunea gratuita. Jocul de Minecraft nu este gratuit. Da-mi mesaj in privat si te pot ajuta sau cauta-ma pe discord.

  2. TheHound

   TheHound

   Stiu ca nu este. Dar exista o versiune crackuita cu care puteai sa te joci si pe serverul eGaming.

  3. P18ALEX

   P18ALEX

   Salut. Cred ca te pot ajuta. Cauta-ma in privat.

 5. GAME OF THRONES SEASON 8 TRAILER ONLINE!!!!!!!!!!!!! 

   

  @RaduReleu

  1. Show previous comments  9 more
  2. TheHound

   TheHound

   Da, din pacate :( A da, nu stiu dc am scris 19 😅

  3. TheHound

   TheHound

   90% bitter 10% sweet.

  4. RaduReleu

   RaduReleu

   :)) O porcarie de scenariu...

 6. Nume artist: DJ Inappropriate Nume piesa: Allahu Akbar Link melodie: Alte precizari:
 7. Esti cel mai frumi

 8. Cum pot posta la Status Update pe pagina mea?

 9. Foarte bine au facut! Oricum in mai vor primi si raspunsul multor tineri de auzit. Mi se pare o prostie ca oamenii care habar nu au cum stau treburile pe internet sa scoata legislatii pe tema asta.
 10. Ce avatar enervant ai

 11. Radu focking Releu e aici. THE KING IN THE NORTH!!!!!!!!!!!! THE KING OF EGAMING!!!!
 12. Buna, ma numesc Konson. Cu ce te pot ajuta?
 13. Caut si caut si tot nu o gasesc, Postarea lui rAcs, mai putin si innebunesc. Dar chiar inainte sa ma dau batut, Comentariul lui Dragne, eu l-am vazut. Totusi am uitat de ce sunt aici, firesc, Un Craciun fericit eu va doresc! https://imgur.com/a/HkymKQ2