SweetDreams

Members
 • Content count

  745
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SweetDreams last won the day on 14 August 2015

SweetDreams had the most liked content!

About SweetDreams

 • Rank
  ✡† NightmarE †✡
 • Birthday 04/19/95

Contact Methods

 • Skype
  pumma09

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targu-Mures
 • Interests
  Help, and make all people around me feel awesome!

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  SweetDreams
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

3680 profile views
 1. 29
 2. Ședința săptămânală va avea loc astăzi începând cu orele 20. Ca aștept in număr cât mai mare.
 3. Live acceptat. Te caut in joc pentru transfer. si sa sustinem live.
 4. Avand in vedere ca nu mai suntem la inceput, iar economia serverului a crescut, am decis sa revenim la vechea metoda de live-uri si anume cea contra cost. Mai sus regasiti descrierea, pretul unui live si modelul de postare. Cererile de live aceptate pana in momentul actual se vor face gratuit. De la aceasta postare inainte veti fi obligati sa platiti acea suma de bani pentru a putea sa sustineti un live. Suma pentru live se plateste intotdeauna inainte de live. Va asteptam cu drag la interviuri!
 5. Fotograful factiunii! Aveti timp pana luni sa va ganditi si sa va gasiti unde sa faceti o fotografie. Durata de desfasurate. Luni 26/03/2018 - Duminica 01/04/2018. Pana duminica 01/04/2018 aveti timp sa postati pozele. Pozele facute inainte de data 26/03/2018 nu vor fi luate in considerare. Succes!
 6. De luni, 26/03/2018 puteti sa incepeti sa faceti SS cu /pday. Perioada de desfasurare 26/03/2018 - 01/04/2018. Regulamentul si modelul de postare il gasiti mai sus.
 7. Acceptat - Te voi cauta eu in game pentru live!
 8. Deocamdata
 9. Ca are tupeu Tupeu de poet
 10. Salut reporteri! Sambata, 17/03/2018, ora 20:00 v-a avea loc sedinta saptamanala a NewsReporter! Va astept in numar cat mai mare! Voi acorda rank-urile daca e nevoie si salariile! Cine nu poate sa ajunga la sedinta, este rugat sa imi trimita PM.
 11. Salut. Maine, 11/03/2018, ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala News Reporter! Va astept in numar cat mai mare! Cine nu poate sa ajunga este rugat sa imi trimita PM.
 12. Diesel, forta bruta! cuplu mare, consum bun.
 13. Salariu mai mare, sanatate
 14. Diverse Cinefilul anului: Daniel Muzicianul anului: pulsee Sportivul virtual: AdriaN. Spammerul anului: miLaneZ Profesorul IT al anului: miLaneZ Cuplul anului: uNNk & Andreea. Nou venitul anului: Mariahlynn Cea mai mare dezamagire: 777 Most helpful of the year: RaduReleu Cel mai bun designer: Vladutz26 Cea mai mare dezamagire in grafica: Sup3rGT Cel mai inactiv moderator: Heroiu. San Andreas Multiplayer Cel mai bun Manager RPG: JesTycK. Cel mai bun lider: italianuL Cel mai bun helper: Exact. Cel mai bun admin: sinK Cel mai bun scripter: sinK Cel mai bun regizor (eG-TV): SBN Cel mai activ player: George_vL Cel mai popular player: sinK Cel mai rau player: saundchilar Romania Trucking Office Cel mai bun owner: Caciula Cel mai activ admin: Caciula Cel mai bun jucator: ANDREY eGaming MTA RPP Cel mai bun owner: DanyAlex Cel mai activ admin: DanyAlex Cel mai bun jucator: ShetaR Best of Moderatorul anului: miLaneZ Globalul anului: JesTycK. Cel mai activ user: italianuL Cel mai popular user: RaduReleu Revenirea anului: sinK
 15. Hello my old friends! I'm back :D