sNNiK3rs

Helper RPG
 • Content count

  2148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

sNNiK3rs last won the day on 18 August 2016

sNNiK3rs had the most liked content!

About sNNiK3rs

 • Rank
  <> Soldat in haine civile <>
 • Birthday 03/17/97

Contact Methods

 • Skype
  punisher.cs1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nortenos Gang & Yakuza Mafia turf.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  batON
 • Nick CS
  batON
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

30624 profile views
 1. Jucatorii de pe server nu au plecat nicaieri, doar i-a furat BlackDayy, >> =))

  1. iTA

   iTA

   Acum ai aflat......?

  2. VRazvan
  3. victor1422

   victor1422

   Asta stiam, zii si tu ceva nou =))

 2. Persoana disponibila sa doneze 10 euro, pentru un server de Counter Strike 1.6, as fi donat eu, insa cardul nu este gata, ideea e ca avem un parteneriat cu un baiat care are 11K abonati, care ne va putea ajuta sa extindem comunitatea, bineinteles ca va intra si pe SA:MP, insa momentan pentru serverul de Counter Strike, ar fi un pas.Asa ca persoanele care doresc sa faca acest lucru, astept un PM

  1. Show previous comments  4 more
  2. iStefann

   iStefann

   esti un fel de dracnea

  3. VRazvan

   VRazvan

   Salut, camataruleee! @KjaeR Hai ba ca tu esti ala cu lamele pe CS :)) te platim sa dai lama... E in beneficiul tau nu dezerta :)) ca e PSD-ul la putere asta-i partea a 2-a :))

  4. KjaeR

   KjaeR

   Va pupa tati pe toti :*

 3. Salut, trebuia sa respecti regulamentul asta > click, respectiv acest model : Legat de parteneriat, speram ca ne vei ajuta, asa cum am discutat, pana una alta te invitam pe serverul de SA:MP>
 4. Eu beau des d-astea la plic, nu stiu la ce se incadreaza ca nici natural nu e, nici carbogazoz nu e.
 5. suc la plic
 6. Ajustare Hitman Agency - orice rank sa primeasca Sniper,cutit,sdpistol/deagle din order(sa fie o singura optiune de order -sa fie facut un script astfel incat sniper-ul sa fie folosit doar de la distante de 100M+. iar cutitul atunci cand este afk.Iar deagle/sdpistol la antrenamente. Consider ca astfel se va lucra mult mai silentios. Comanda /find la Hitmani, sa fie folosita doar o singura data, inafara de cazurile cand mori/iesi de pe server, sa apare constant detalii despre tinta si un CP pe map.
 7. [SUGESTIE] - UPDATE v6.7.x

   

   

 8. Nick server: Descriere: Mai jos am sa las diverse idei pentru urmatorul update. - /hud upgrade - afisarea fps/ping/hp/armour hp/DMG informer+sound/job progress/level progress. - sistem connect/disconnect(reason) - in cazul in care cineva se logheaza pe server dintr-un clan/factiune sa apara pe chat-ul grupului respectiv.In cazul in care cineva se deconecteaza sa apara si motivul(crash/timeout/quit).Acest lucru poate fi folosit in cazul celor ca mint ca au primit crash in timp ce au wanted si sunt urmariti de cops, ori folosita de leaderii factiunii. - Halloween quest - pumpkin(dovleac) - premiul sa fie ales de staff. @LA QUESTURI sa primim si puncte premium + alte modalitati de primire. - /shop upgrade - MP3 - sa poti asculta radio in timp ce nu te aflii in masina. - VIP CAR sistem - sa poti scrie orice pe masina, roti VIP(in cazul masinilor care nu pot intra in tuning shop), spoiler. - NEON sistem - OTHER FUN THINK - In locatia unde este WOT, ori alta locatie sa fie implementat un sistem de SOCCER RC - fotbal cu masini RC. sa te dea intr-o locatie ca asta(click) - adaugarea altor mape in PAINTBALL, de genul mapei de pe Counter Strike 1.6 (he_glass). - SUMO ARENA - In aceasta locatie sa fie.Se vor organiza evenimente de tip LCS.
 9. Nick: batON Level: 19 Poza: https://imgur.com/a/bMbaI
 10. Sa-mi trimiti CV- ul pentru jobu ala de cules cucuruz.

 11. Tu ai fi bun la c ules de cucuruz.Eu in viata incerc sa nu accept un refuz, imi place tare mult sa manipulrz oameni ca tine. P.s cu ce ma ajuta pe mine in viata o parere de contra la un topic.Plus de asta nu ascult de paterea altcuiva mai prejos de mine.
 12. Tocmai ce ai inceput acest lucru.Ai o minte de copil, care tocmai si-a pierdut mingea si nu mai are altceva de facut, sper sa te maturizezi, deoarece varsta iti cere diverse preocupari, nu sa te "certi" cu un necunoscut pe un forum, sanatate, cer inchiderea acestui topic si cum s-a spus mai sus luarea in calcul, undeva in viitor, in functie de "starea" comunitatii.Consider ca nu mai este nimic de adaugat.Multumesc de pareri tuturor, celor care si-au pierdut cate putin din timpul lor.
 13. Esti prost? Ai o varsta dovedeste ca ai acea varsta Da, ideea e sa dati cat mai multe bonusuri, diverse activitati, care sa nu aduca monotonia, eu acum aceste idei nu le-am facut pentru mine, le-am facut in favoarea serverului/comunitatii.Dupa cum s-a spus mai sus, noua generatie de jucatori prefera aceste lucruri, eu as fi tare curios cam ce solutii mai aveti, pe langa promovare.
 14. Esti total pe langa subiect, am spus mai sus, nu sta comunitatea in mine, macar eu n-am intrat in staff pe pile, ori prin donatii, sincer nu stiu de unde atata "boala" dar nu prea imi pasa sincer, ai facut acest post doar sa-mi aduci mie ura, ceea ce nu ti-a reusit, eu zic sa iti vezi de treaba ta, iar eu de a mea, sanatate.
 15. Nume: batON Level: 19 Poza locatie: https://imgur.com/a/Vge1j