PriMe

Members
 • Content count

  2435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

PriMe last won the day on 15 September 2016

PriMe had the most liked content!

About PriMe

 • Rank
  PriMe Wayne
 • Birthday 11 March

Contact Methods

 • Skype
  PM
 • Steam
  prime_11

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Satu Mare
 • Interests
  Not same as yours.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  PriMe
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

11040 profile views
 1. La ce echipa ai trebuia sa ai 8 victorii din 8, dar esti slab
 2. Mai usor, ca jucam noi la mine acasa
 3. Ce faceti ba? cu transferuri de 10-20-30 mil nu sunteti in stare sa ma bateti huooooo
 4. salut, is la utcn, constructii, am cunostinte la aproape toate asociatiile din cj, detin un porsche, audi, am rolex, pc de 100mil, pot primi admin? cam asa suna povestea asta de aici ma distreaza deja de la ultimii 3 administratori incoace inclusiv sergiu, la fiecare i s-a creat un topic special pentru el
 5. Romania, am votat deja
 6. Nick in game (nu pe forum) : Niste Alex Locul in campionat ( daca ai participat in sezonul ce tocmai s-a incheiat) : - Esti de acord cu regulile acestei competitii ? : Da
 7. Am schimbat cooler-ul, imi lovea memoria RAM asa am fost instiintat, mersi. Se poate da TC
 8. Salutare, urmeaza sa imi fac un PC pe componente, intrebarea mea ar fi urmatoarea: Carcasa are loc pentru un cooler cu o inaltime maxima de 160mm, iar cooler-u are exact 160mm, ce credeti va intra la fix sau nu?
 9. Imediat urmeaza sa intrati in insolventa

 10. Eu cred ca Sink are control total asupra server-ului, asa ca daca el doreste ceva se impleneteaza. Administratorul are alte pe cap pe langa server, doar ca fapt divers.
 11. V-ati gandit sa inchideti server-ul de SAMP, si sa va axati pe alt joc? Ati ajuns la o dezbatere pentru ' supravietuirea ' server-ului sa discutati 5-6 oameni, din care 2 s-au retras si 2 sunt din staf.
 12. Mai uitati-va de 2 ori ce a spus Joker, ar trebui sa realizati tot ca server-ul de samp nu isi mai prea are rostul. Mai bine l-ati transforma in ceva dm, fun habar nu am o chestie unde mai intra lumea sa se distreze de 2-3 ori pe saptamana si la revedere. Haideti sa fim seriosi, s-a facut treaba si inca se face, dar pentru ce ? Eu nu inteleg cum va puteti stresa atata cu server-ul cand in primul rand comunitatea se duce pe p***. Pana cand nu va fi activitate pe comunitate, forum si mai stiu eu ce mai este, nu are rost sa discutati despre server-ul de samp. Da unele jocuri pot atrage lume pe comunitate, dar hai sa fim seriosi, la fiecare wipe intra playerii vechi care joaca din 2012+, stau 1-2 zile vad ca nu primesc functii, nu is cei mai bogati sau intra doar la o caterinca si o plecat gata. Ar trebui sa va axati pe altceva decat pe server-ul de samp. Trebuie cautate alte jocuri alte modalitati de a atrage oameni pe comunitate, cand vor fi 300-400 de oameni activ pe forum, atunci poate ar trebui redeschisa discutia legata de samp. Da fratilor e un joc frumos, ne-am distrat, am creat legaturi de prietenii. Eu datorita acestui joc am cunoscut peste 20 de oameni in viata reala, in colturi diferite ale tarii, daca mi-ar fi zis cineva inainte ca as fi stat eu ei la o bere nu l-as fi crezut niciodata. Da, era amuzant cand te trezeai dimineata intrai pe samp, mergeai afara cu prietenii povesteai de samp, stateai toata noaptea sa prinzi un NRG si tot asa mai departe. Dar da-o in p** de treaba si maturizati-va, chestiile astea le faceam la 13-14 ani, majoritatea ce jucam in perioada 2009-2014, avem peste 20 de ani, majoritatea lucreaza, unii au deja familie. Playerii noi nu vor veni aici, ci vor merge pe acele srv de 1000 ( habar nu am de ce nu zicem numele comunitatii ca pana la urma toti am jucat acolo ) . Poti sa faci cate update-uri si promovare si la StirileProTV, ca nu iti vine nimeni, o sa vina 10-15 playeri, cand te pregatesti sa-i intampin sa faci un event ceva vezi ca o iesit 20 de playeri. Repet, axati-va pe alt domeniu decat cel de samp, alte jocuri, treziti-va la realitate, samp-ul e un joc expirat exact cum si 1.6 este si Metin si mai stiu eu ce jocuri erau la moda acuma 10 ani. Si inca o chestie daca o sa fie 100 de playeri, sper sa reusiti, tine-ti minte, acei 100 de playeri o sa aiba media de varsta 12-13 ani, asa ca fiti sigur daca sunteti in stare sa aveti rabdare la ei. La fel si pe acele server, rar vezi unu ce are 15+ ani.
 13. warn-up mersi ps: eram curios cum arata semnatura
 14. Lasa samp-u Bia

  1. Show previous comments  4 more
  2. PriMe

   PriMe

   Da di ce ma faci tigan? Acolo la voi in Constanta nu sunt? Sau in Iasi?

  3. CasSie

   CasSie

   Sunt. Nu vezi ca sh yo sunt tzigank?

    

  4. PriMe

   PriMe

   Vinzi porumb?