SMOKER

Members
 • Content Count

  1,386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by SMOKER

 1. Eu as alege-o pe mama ta ON: SAMP clar
 2. Nick: SMOKER Numarul ales: 3 Sunt de acord cu cele menționate: Da
 3. Doresc un: Avatar Imagine: http://ichef.bbci.co.uk/news/976/cpsprodpb/3103/production/_96574521_gettyimages-78168875.jpg Text: SMOKER Dimensiuni: Voi stiti Ultima cerere: https://forum.egaming.ro/topic/195369-rezolvatsmoker-avatar/ Detalii: Sa iasa frumy
 4. Destul de rar, fac rau la bautura si prefer sa ma abtin. Dar cand e vorba de petreceri sau gratare, nu-mi place sa plec "treaz" acasa.
 5. Tocmai asta e problema, avem un server unic. Porti pe aeroport gasesti doar pe serverele de stunt. Iti multumesc ca mi-ai luminat ziua si am vazut pentru prima oara in viata mea un aeroport, apreciez asta.
 6. Care-i plusul ala ? O prostie.
 7. Doresc un: Avatar Imagine: eGaming Text: SMOKER Dimensiuni: 150x250 Ultima cerere: In urma cu vreo 3-4 ani.
 8. Se poate da closed, merci.
 9. As fi de acord cu legalizarea prostitutiei, insa la noi in tara acest lucru nu se va intampla probabil. In legatura cu drogurile, depinde la ce fel de drog face referire acest chestionar. Daca ar fi dupa mine, ar trebui sa se legalizeze doar Marijuana.
 10. Eu am incredere ca isi va reveni. Prime, nu te gandi ca vor mai fi generatii ca noi care sa joace aici timp de 5-6 ani de zile. SAMP-ul deja este un joc invechit in sine si multa lume prefera alt gen de jocuri care sunt la moda acum, gen CS:GO, League of Legends si etc.
 11. Chiar si acum mai am momente cand ma uit la "Viata cu Louie"
 12. Cu 1000 de lei in Romania cred ca as reusi performanta sa-mi fac un plin de motorina si restul 2 nopti de distractie (cu ceva noroc 2 nopti, poate chiar una singura dar care sa merite).
 13. Finala o prevad Real - Juventus, iar Juventus va castiga.
 14. Bine ai venit si succes cu functia !
 15. Destul de logic.. Aveti grija ca se tulbureaza usor asta
 16. Bine ai venit ! Sa ai o sedere placuta