Jump to content

ChrisAngel

Members
  • Content Count

    526
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Status Updates posted by ChrisAngel

  1. A picat hostul iara ma? Sau dc nu anuntati nimic :(

  2. Bă ati fost mă la vot să votati cu Veorica? 

    1. Kosmyn

      Kosmyn

      alta intrebare 

  3. Dc m-ati banat? :| Abia ce am intrat :)) https://imgur.com/a/zaYALnR

    1. JesTyCk

      JesTyCk

      De la host, va fi schimbat in curand, dai relog.

  4. Băăi eu sunt nerabdator sa vad noul server, voi? 

  5. Vedeti ca faceti anti-reclama, facand reclama la noul server de samp care a preluat host-ul =]

    1. TheHound

      TheHound

      Cand eu fac reclama la alt server toata lumea striga "BAN", dar cand ZeroPing o face, toata lumea rade si ii felicita...

    2. imAjax

      imAjax

      Asteapta-te la un wipe cand revine sv-ul, cred.... S-a fi putut pirrde toate datele incluzand stats-urile incluzand.

       

  6. Gata cu serveru de samp, Closed?

    1. Kosmyn

      Kosmyn

      asa vad si eu, try hard.. gmv 17.03.2018 la map :)) 

    2. PULSE

      PULSE

      nu e rip, se rezolva

  7. Hitman Agency recruteaza ! [minim level 10] cerere forum + teste! [2 loc. disp.]

  8. Probleme la host? 

  9. Pe bune...macar dati ceva de stire...Se lucreaza la server? Se mai deschide? S-a inchis iara? 

    1. Show previous comments  4 more
    2. LOZIO

      LOZIO

      ....PSD si aici s-au bagat cozile 

  10. hellow STAFF-ul, dc nu intrati sa mai bagati din parciurile alea de case?

    Sau dc nu vreti mai bine sa adoptati metoda mea pe care v-am propus-o? N-ar fii mai usor si pentru voi si pentru noi?

  11. Da-ti pareri cu PRO sau CONTRA, ms!  =»

     

  12. Vrem si Towcar Comany inapoi!

  13. Puneti isus pe tag la Forum » VOTE SERVERS » RPG si MC si CS @sergius @VRazvan @JesTyCk 

    Si dati fiecare cate un vot zilnic inainte de a intra pe server, ca nu-i mare lucru.

    1. Show previous comments  1 more
    2. ChrisAngel

      ChrisAngel

      Mda :)) poate si cu ajutorul lui mai crestem comunitatea.

    3. VRazvan

      VRazvan

      Sincer acelasi lucru am citit si eu si m-am gandit ca e vre-un apropo la mine ca am barba sau ceva :))

    4. David0311
  14. Sal, imi dati si mie unban pls?

    1. rAcs

      rAcs

      S-a dat unban tuturor acum o luna sau 2.

  15. Caut noi asasini, doar 2 locuri libere, go panel!

    1. ExacT

      ExacT

      Vin eu dar imi dai co k?

  16. Sal, asasinii e cei mai jmekeri!

    1. Peyn

      Peyn

      Salut chris

       

  17. Va salut din noua functie de lider Hitman. Vreti sa fiti asasini? »Hitman Agency RECRUTEAZA! »Astept cereri pe panel!

  18. Bun venit RPP.gaming pe comunitate, frumos server-ul MTA, feicitari!

  19. La Multi Ani boss-ulică. 8-}

    1. Andrei26

      Andrei26

      Multumesc ! /:)

  20. Faceti mah ceva cu server-u asta...puneti-l odata la punct. Bagati macar o modalitate mai usoara de inregistrare pe server, direct de pe server nu de pe site...sa le fie mai usor playerilor noi si newby, macar atat...asta de mult trebuia sa va ganditi.

    1. Rakku

      Rakku

      Se poate face cont pe server atat din joc cat si din panel. 

  21. Sfat pentru "administratorii" server-ului de samp. Incercati sa va uitati si la situatia server-ului...scripterii nostrii intradevar isi fac treaba, dar trebuie sa va uitati si la situatii/la urmari...trebuie manageriat server-ul, nu mai e nimeni sa faca asta. Se face un update ok super foarte bine, imediat il si aplicati in sistem...nimeni nu il testeaza cum trebuie nu se uita si la urmari, etc...asa apar si aceste bug-uri majore, de care bineinteles ca oricine ar profita...daca nu testati voi puneti rasplata pentru raportarea unui bug asa major. 10kk sa zicem...ban-ul lasati-l atunci tot asa pe permanent daca altfel nu vreti si nu aratati inters. Eu ca administrator, m-as pune chiar eu sa testez la cel mai mic amanunt orice rescriere in script/sistem. Uitati-va si voi, v-am tot spus...puneti stoc nelimitat la ds, toti dupa ce au facut bug abuse au facut alte 10 de conturi si au golit ds-ul ca sa faca apoi mai multi bani din afaceri...sunt si nesatuli de bani, normal ca dau in boala baniilor...Voi chiar nu mai vedeti nimic, ori asa lipsa de interes ori sunteti chiori...Nush ce sa mai zic.

    1. Show previous comments  11 more
    2. ChrisAngel

      ChrisAngel

      Si lasand economia la o parte, si trecand la chestii minore trebuie din nou pus limita de level de intrare in factiuni de la level 3, 5, 7, max 10 sa zicem la cops. La job-uri am vazut si acolo s-au pus limita de level...abia de la level 3-7 sa poti incepe un job secundar sa iti faci banutii tai...pai toti vor sa faca asta bani, bani si iara bani...noi ce facem ii limitam?

      Scos zic eu sistemul ala de rob care nu-i tocmai rau... dar tousi care nu prea e logic sincer si nu prea isi are nici un farmec...Cum sa omori cop si sa dai rob apoi, pai ala nu-ti da in mod normal wanted pt cop kill si apoi nu stie tot deparamentu ca tu urmeaza sa dai rob? Plus ca se vede clar ca deja creaza si lag atatea siteme sofisticate...Era ok si vechil sistem care era mult mai credibil si role-play as spune...si cops isi aveau si ei rostul, care urmareau apoi cei 3 suspecti care au jefuit banca, era foarte ok dar de mult trebuia ridicat si castigul la rob-urile alea ca erau doar de 350k maxim si apoi daca te omorau cops si te bagau jail pierdeai poate chiar mai mult in functie de banii care ii aveai in banca...era urat, dar din nou nimeni nu a vazut asta. Acum ce rost isi mai au si factiuniile alea de cops si mai ales puse si cu limita de intrare de level 15...serios?

    3. T3040R

      T3040R

      @Daniel

      Jucatorii(unii) sa stii ca au ridicat serverul, staff-ul nu l-a mentinut. (buguri, bani putini la joburi, gm prost(toti si-au facut gm de milioane, doar voi ati ramas in urma, era bun gm-ul la vremea lui) , ... Abea acum au marit banii la joburi si etc..

      Si sa stiti ca s-au vazut rezultatele. 100 de playeri online.

       

       

       

      PS: A fost propus de mii de ori daca un admin are functia asta sa isi faca treaba ca administrator, nu tot el sa primeasca si alta functie.(lider)

    4. Daniel

      Daniel

      @ChrisAngel  1.Legat de prime,aici nu am ce sa comentez, ai bani faci ce vrei cu ei. Dupa parerea mea,pentru a stimula playerii sa intre in factiune este sa se introduca un mod de salariu pentru fiecare factiune acordate de "stat" in fiecare duminica. Sunt sigur ca ai prins metoda aceasta din 2009 cand se dadeau salarii duminica, iar dupa parerea mea asta ar aduce avantaje tuturor.

      2. Legat de dealership cu masini nelimitate si eu as fi de acord cu o singura solutie, sa existe si la noi cum exista si pe celelalte servare un sistem de shop pe forum cat si in joc sa cumperi coins cu bani reali in timp real ca sa sa nu facem totul manual. Problema este ca ne trebuie un sistem complex care nu putem sa il achizitionam in acest moment pentru ca Xanto ne interzice acest lucru.

      3. La dobanda sunt de acord sa se scoata acest lucru cu conditia sa se faca un Power User cu plata in bani reali cum sunt pe celelalte servare. Ca benificii daca ai acest lucru este sa ai dobanda mai mare si alte avantaje.

      4. Legat de factiuni,avem in plan acest lucru sa reducem level-ul cum spus tu cu mici modificari( o sa fie maxim level 10 pentru cops din cate stiu)

      5. Sistemul de rob nu sunt de acord cu ce ai zis tu deoarece in prezent exista doar modul sa dai singur rob( adica gradul de dificultate trebuie sa fie dificil). Daca ai observat acolo in meniul robului,scrie ca poti sa dai si rob la bizuri si rob in 3 si iti garantez ca nu o sa omori gabori sa dai un rob si dificultatea o sa fie scazuta.

       

      @T3040R

      Am specificat clar ca anumiti playeri nu au facut nimic pentru server, nu toti. Ideia cu adminul sa numai aibe functii de lideri, dupa parerea mea sunt de acord , iar exceptie de la regula sunt adminii care se ocupa de lideri. Ei o sa conduca factiunile unde sunt liderii inactivi anuntati, la factiunile unde se cauta lideri.

       

×
×
  • Create New...