Jump to content

Daniel

Hall Of Fame
  • Content Count

    3,756
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Status Replies posted by Daniel

  1. Perioadele de criza au si ele partea lor pozitiva. Aflam si noi cine abia așteaptă ca această comunitate sa se închidă. Din păcate sunt mulți, nu pot spune decât : pacat pentru ei. 

    1. Daniel

      Daniel

      Sa fiu sincer,SA:MP-ul o duce rau nu doar la noi, ci si la altii. De exemplu pe bug@ si  b-@@, din 5 servere care aveau in principiu 500 jucatori , acum doar 2 au acest numar.   Linkmania si-au inchis serverul din cauza lipsei de scripteri si asa mai departe. O ducem greu,nu ai ce sa faci dar ma bucur ca nu mai depindem asa de mult de SA:MP si ca aveam Minecraft si CS ( In luna aceasta poate mai aducem si alte servere  la noi sa se dezvolte)

    2. (See 3 other replies to this status update)

  2. Cine se uita la The Walking Dead, in sezonul 8 Negan pierde batalia, iar la sfarsit, Rick se trezeste din coma si realizeaza ca de fapt nu sa intamplat nimic, pup

    1. Daniel

      Daniel

      @sInK Din cate am citit din comics, dupa ce moare rick o sa se orienteze catre fica lui Rick si Carl pe poveste :)) Dar oricum,astia de la AMC pot schimba povestea ,nu o sa se intample cum este in comics. 

    2. (See 5 other replies to this status update)

  3. @Kawa dc am acces pe tot forumul ce s-a intamplat? 

    1. Daniel

      Daniel

      V-am dat acces sa va inchideti sau sa va stergeti statusul si din greseala v-am dat acces peste tot.:D Testati sa vedeti daca e ok cu statusul.

    2. (See 9 other replies to this status update)

  4. Cred că ar trebui sa se caute admini și helperi , contează să fie stafful ?? @JesTyCk @Kawa 

    1. Daniel

      Daniel

      Ma refer la admini,scuze, am uitat sa specific. :))

    2. (See 27 other replies to this status update)

  5. Cred că ar trebui sa se caute admini și helperi , contează să fie stafful ?? @JesTyCk @Kawa 

    1. Daniel

      Daniel

      Ma scuzati ca ma bag dar vreau sa il intreb pe @xproback95 referitor la ce a spus mai sus. De unde sti ca au facut bani din abuz ? Ai dovezi in care sa rezulte acest lucru sau ai spus-o din auzite? 

    2. (See 27 other replies to this status update)

  6. Cf clona cu tupeu nesimtit si cu aim , so iei la bot respawn

    1. Daniel

      Daniel

      ClatitaEmancipata - suspend 3 zile / limbaj folosit pe status update.

    2. (See 15 other replies to this status update)

  7. Vreau sa cumpar un playstation 4 dar am deja un xbox 360, e asa mare diferenta intre cele 2 ? Si nu stiu ce sa fac , sa pastrez xbox-ul 360 sau sa-mi iau un ps4 , dati-mi si mie niste sfaturi pls.

    1. Daniel

      Daniel

      Daca joci FIFA si vrei "legendare" iati  xbox one(Dupa parerea mea, pentru asta cumpara oamenii mai mult consola), iar daca vrei jocuri exclusive cum ar fi The Last Of Us, seria Uncharted etc , cumpara  PS4. Eu am ales varianta a doua deoarece dupa parerea mea controller-ul este usor de manevrat si astept jocurile exlusive care vor aparea anul acesta sau la anul ( Days Gone, The Last Of Us 2, etc)

    2. (See 8 other replies to this status update)

  8. Doar mie mi se pare amuzant ca florin nu ma suporta fiindca l am banat de 2 ori(hack ca sa faca bani) si bug abuse(ca sa faca bani) din nou? :)) Data viitoare o sa te las si sa ma uit la voi cum stricati jocul altora.Nu stiu cine strica jocul, noi staff-ul care incercam sa va facem un joc placut, reducem pedepsele ca sa stati mai mult sa faceti bani sau alte activitati sau voi astia lacomi, care cum gasiti o portita la un bug abuzati in ultimul hal de el sa aveti miliarde in cont? E trista atitudinea voastra, si da poate nu ma suporta multi jucatori ca nu ii las sa abuzeze nici acum cand e serverul este in situatia, dar asta e, trebuie da va obisnuiti cu ideea si sa va impacati cu ea.

    Inainte sa mai acuzati in stanga si in dreapta si sa aruncati cuvinte care nu isi au rostul, incercati sa si ganditi ca nu costa nimic.

    1. Daniel

      Daniel

      Pabu - suspend 3 zile /limbaj

      Florin - warn up / provocari

       

      La urmatoarea abatere de limbaj va inchid statusul.

    2. (See 24 other replies to this status update)

  9. Sfat pentru "administratorii" server-ului de samp. Incercati sa va uitati si la situatia server-ului...scripterii nostrii intradevar isi fac treaba, dar trebuie sa va uitati si la situatii/la urmari...trebuie manageriat server-ul, nu mai e nimeni sa faca asta. Se face un update ok super foarte bine, imediat il si aplicati in sistem...nimeni nu il testeaza cum trebuie nu se uita si la urmari, etc...asa apar si aceste bug-uri majore, de care bineinteles ca oricine ar profita...daca nu testati voi puneti rasplata pentru raportarea unui bug asa major. 10kk sa zicem...ban-ul lasati-l atunci tot asa pe permanent daca altfel nu vreti si nu aratati inters. Eu ca administrator, m-as pune chiar eu sa testez la cel mai mic amanunt orice rescriere in script/sistem. Uitati-va si voi, v-am tot spus...puneti stoc nelimitat la ds, toti dupa ce au facut bug abuse au facut alte 10 de conturi si au golit ds-ul ca sa faca apoi mai multi bani din afaceri...sunt si nesatuli de bani, normal ca dau in boala baniilor...Voi chiar nu mai vedeti nimic, ori asa lipsa de interes ori sunteti chiori...Nush ce sa mai zic.

    1. Daniel

      Daniel

      @ChrisAngel  1.Legat de prime,aici nu am ce sa comentez, ai bani faci ce vrei cu ei. Dupa parerea mea,pentru a stimula playerii sa intre in factiune este sa se introduca un mod de salariu pentru fiecare factiune acordate de "stat" in fiecare duminica. Sunt sigur ca ai prins metoda aceasta din 2009 cand se dadeau salarii duminica, iar dupa parerea mea asta ar aduce avantaje tuturor.

      2. Legat de dealership cu masini nelimitate si eu as fi de acord cu o singura solutie, sa existe si la noi cum exista si pe celelalte servare un sistem de shop pe forum cat si in joc sa cumperi coins cu bani reali in timp real ca sa sa nu facem totul manual. Problema este ca ne trebuie un sistem complex care nu putem sa il achizitionam in acest moment pentru ca Xanto ne interzice acest lucru.

      3. La dobanda sunt de acord sa se scoata acest lucru cu conditia sa se faca un Power User cu plata in bani reali cum sunt pe celelalte servare. Ca benificii daca ai acest lucru este sa ai dobanda mai mare si alte avantaje.

      4. Legat de factiuni,avem in plan acest lucru sa reducem level-ul cum spus tu cu mici modificari( o sa fie maxim level 10 pentru cops din cate stiu)

      5. Sistemul de rob nu sunt de acord cu ce ai zis tu deoarece in prezent exista doar modul sa dai singur rob( adica gradul de dificultate trebuie sa fie dificil). Daca ai observat acolo in meniul robului,scrie ca poti sa dai si rob la bizuri si rob in 3 si iti garantez ca nu o sa omori gabori sa dai un rob si dificultatea o sa fie scazuta.

       

      @T3040R

      Am specificat clar ca anumiti playeri nu au facut nimic pentru server, nu toti. Ideia cu adminul sa numai aibe functii de lideri, dupa parerea mea sunt de acord , iar exceptie de la regula sunt adminii care se ocupa de lideri. Ei o sa conduca factiunile unde sunt liderii inactivi anuntati, la factiunile unde se cauta lideri.

       

    2. (See 13 other replies to this status update)

  10. Sfat pentru "administratorii" server-ului de samp. Incercati sa va uitati si la situatia server-ului...scripterii nostrii intradevar isi fac treaba, dar trebuie sa va uitati si la situatii/la urmari...trebuie manageriat server-ul, nu mai e nimeni sa faca asta. Se face un update ok super foarte bine, imediat il si aplicati in sistem...nimeni nu il testeaza cum trebuie nu se uita si la urmari, etc...asa apar si aceste bug-uri majore, de care bineinteles ca oricine ar profita...daca nu testati voi puneti rasplata pentru raportarea unui bug asa major. 10kk sa zicem...ban-ul lasati-l atunci tot asa pe permanent daca altfel nu vreti si nu aratati inters. Eu ca administrator, m-as pune chiar eu sa testez la cel mai mic amanunt orice rescriere in script/sistem. Uitati-va si voi, v-am tot spus...puneti stoc nelimitat la ds, toti dupa ce au facut bug abuse au facut alte 10 de conturi si au golit ds-ul ca sa faca apoi mai multi bani din afaceri...sunt si nesatuli de bani, normal ca dau in boala baniilor...Voi chiar nu mai vedeti nimic, ori asa lipsa de interes ori sunteti chiori...Nush ce sa mai zic.

    1. Daniel

      Daniel

      Trimite-mi un PM cu toate "chstiile minore care conteaza intr-un server de samp" , eu unul am vrut sa vad cum celelalte servere au peste 500 jucatori si sa le aflu toate sistemele de care sunt atrasi playerii ( majoritatea stiu ca sunt pustani de 10-12 ani care au foarte mult timp de joc) prin a juca macar o luna pe serverul respectiv dar timpul nu-mi permite deloc acest lucru. Asa ca,daca cineva este dispus sa faca acest lucru si sa il prezinte intr-un rezumat concret , eu personal as da staff-ului sa analizeze si extraga "crema" de care avem nevoie noi sa ne ridicam. 

    2. (See 13 other replies to this status update)

  11. Sfat pentru "administratorii" server-ului de samp. Incercati sa va uitati si la situatia server-ului...scripterii nostrii intradevar isi fac treaba, dar trebuie sa va uitati si la situatii/la urmari...trebuie manageriat server-ul, nu mai e nimeni sa faca asta. Se face un update ok super foarte bine, imediat il si aplicati in sistem...nimeni nu il testeaza cum trebuie nu se uita si la urmari, etc...asa apar si aceste bug-uri majore, de care bineinteles ca oricine ar profita...daca nu testati voi puneti rasplata pentru raportarea unui bug asa major. 10kk sa zicem...ban-ul lasati-l atunci tot asa pe permanent daca altfel nu vreti si nu aratati inters. Eu ca administrator, m-as pune chiar eu sa testez la cel mai mic amanunt orice rescriere in script/sistem. Uitati-va si voi, v-am tot spus...puneti stoc nelimitat la ds, toti dupa ce au facut bug abuse au facut alte 10 de conturi si au golit ds-ul ca sa faca apoi mai multi bani din afaceri...sunt si nesatuli de bani, normal ca dau in boala baniilor...Voi chiar nu mai vedeti nimic, ori asa lipsa de interes ori sunteti chiori...Nush ce sa mai zic.

    1. Daniel

      Daniel

      Sa zicem ca este vina staff-ului ca nu au testat cum trebuie schimbarile pe care le-au facut Scripterii( aici va dau dreptate) dar cei care au descoperit aceste buguri,este vina lor ca nu au raportat acest bug deoarece,vad ca ai pomenit de Sharp Orizont si inceputul eGamingului din 2009. Atunci se raporta orice bug,fie el foarte mic sau mare. In prezent,o solutie pentru a reduce chestia aceasta este sa se reintroduca grupul de testeri ( sa testeze la amanunt orice lucru,inainte sa se puna pe serverul oficial), iar ca "rasplata" vor fi rasplatiti cu bani in joc. In caz contrar, ii scoatem functia si suporta consecintele, un ban sau suspend pe forum ( am dat un exemplu daca as fi eu "sefu`" la testeri)

      O alta chestiune,am citit mai sus ca staff-ul, nu se implica in ridicarea serverlului, cum vreti sa ridice cand voi abuzati in prostie,nu promovati deloc serverul prin videoclipuri si toate cele, poate ne ridicam si noi. O intentie de a promova serverul a fost facuta de Kawa acum 1 luna jumate sau 2 si a fost DOAR UN PARTICIPANT(Neagu din cate imi aduc aminte) , iar restul ce ati facut? V-a durut fix in cur sa puneti umar de la umar sa mai ridicam doar putin serverul de samp. 

      In concluzie, dupa parerea mea, nu este vina staff-ului in proportie de 100%, ci si vina unor jucatori care nu se implica deloc in promovarea si sustinerea serverlului. 

    2. (See 13 other replies to this status update)

  12. trai-ti-ar familia scoate-mi si mie blacklist-ul ala :( ii spun lu' bunica-mea sa te treaca pe pomelnic la vii cand se mai duce la biserica, smr

  13. fra ptr ce se ia ban pe egaming de acum... =))))))))))))))))))))))))))) gg egaming cui dati voi admin

    asta imi da ban ca ii zic tigla 

    DATEN  *** MEA TACTU E TIGLA

    1. Daniel

      Daniel

      smokeCFG - suspend 7 zile / limbaj , fiind a treia abatere de acest gen.

    2. (See 3 other replies to this status update)

  14. Stie careva vreun site ceva de unde să pot cumpara fifa17 pentru Ps4 mai ieftinache așa? ?

  15. Verificati anunturi administrative !!!!

  16. rpg.egaming.ro s-a transformat in rp.egaming.ro. Pacat ca sunt 3 politisti pe server, 2 dintre ei afk in case fara rent si celalalt in hq.

    1. Daniel

      Daniel

      Si ce vina au ei ?:)) Nu poti sa le interzici la cineva sa stea afk. 

    2. (See 2 other replies to this status update)

  17. Cred ca cea mai proasta schimbare pe care o puteati face...si vad ca nu mai am nici numele schimbat...

×
×
  • Create New...