Jump to content

VerdaN

Members
  • Content Count

    311
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by VerdaN

  1. Am ajuns iar sa avem mai multe plangeri decat playeri.. 

    1. VerdaN

      VerdaN

      Mai trece timpul.. se mai maturizeaza lumea.. dar aparent ... :))

       

    2. (See 3 other replies to this status update)

  2. ce e frt cu atata ura ? :)))

    1. VerdaN

      VerdaN

      Initial asta am vrut sa intreb si eu :))). Unul din motivele pentru care serverul e in situatia asta... plangeri peste plangeri, bataie de joc cat incape..

    2. (See 3 other replies to this status update)

  3. De ce nu adaugati si voi chestii noi pe server ? aceleasi job-uri obosite mai vechi decat samp-ul, extrem de plictisitoare si nici macar nu primesti foarte multi bani, adaugati si voi quest-uri saptamanele mai complexe, nu stiu, ceva sa atraga jucatorii noi, faptul ca acum sunt 100 de playeri iar toti sunt doar cei care au mai jucat in trecut pe egaming nu este deloc un succes, inspirati-va si voi putin de pe alte servere, adaugati sisteme noi....am intrat pe server si pur si simplu cand esti civil nu ai ce face

    1. VerdaN

      VerdaN

      Fara gram de hate, dar sunt de acord cu ce ai zis. Te plictisesti maxim pe server acum si tare mi-e frica ca o sa dispara iar tot dupa ce trece pandemia asta. 

    2. (See 6 other replies to this status update)

  4. Bafta mai departe ! FTP OUT!
     

  5. Care ai plecat la mare ? 

    1. VerdaN

      VerdaN

      Maama eu am zis la vrajeala ca Marci e la mare,chiar e =)))))

    2. (See 7 other replies to this status update)

  6. Nu-mi mai porneste calculatorul. Heeelp, ce trebuie sa-i fac?

  7. Salutari ! Ce mai faceti?

  8. In urma cu cateva saptamani, un jucator de aici care activa cu nick-ul " mafia10 " a suferit un accident de masina, a fost in coma pana astazi cand s-a stins din viata.Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

  9. Mai putin de 3 ore. 

    1. VerdaN

      VerdaN

      SIGURRRRRRRR,SIGURRRRRRRR HITMAN 4 EVER

    2. (See 7 other replies to this status update)

  10. Avem nevoie de cativa doritori sa isi faca cont pe un forum si sa posteze un topic cu comunitatea noastra! @NobodyElse , lasati comentriu va rog si facem un PM ! Hai macar 2-3-4-5

  11. @Rakku "Bagati la cap si intelegeti ca toti adminii de pe server isi pierd din timpul lor liber pentru a ajuta la mentinerea serveruluiagati la cap si intelegeti ca toti adminii de pe server isi pierd din timpul lor liber pentru a ajuta la mentinerea serverului" . Pai dar playerii nu isi pierd din timpul lor pentru a ajuta serverul? Crezi ca joci doar cu staffu? Ati alungat din acelasi bug  vreo 10-15 playeri , voi continuati sa ii alungati in loc sa tragi de ei , sa tragi sa ramana pe serverul vostru . Nu vezi ca majoritatea au crescut ? Nu mai halesc figurile si aerele astea de la cei cu functie , toti tre sa fie egali . Alungati playerii daca va place sa jucati cu 15 pe server , gandindu'te ca inca atati sunt banati pe o chestie pe care nu sunteti in stare sa o rezolvati. Nu mai continuati asa... Nu o sa fie omm .. Unii ( eu si mullti altii) se chinuie pentru promovare iar voi ii goniti .. Nu e ok .. Nu o lua in nume de rau , dar chiar tre sa lasati trecutul si sa va adaptati la prezent . Altfel nu mai vad un viitor.. Pace la toata Alin

  12. @T3040R distrusule, nu te dor degetele de la cate plangeri ai facut ? Nu te baga nimeni in seama si nu stii ce sa faci ? Din cauza astora ca tine  a pierdut egaming-ul playeri , tampitule! Faci plangere la orice cacat.

    1. VerdaN

      VerdaN

      Analfabetule  :))) . Invata sa scrii prima data, dupa sa ma injuri pe mine .

    2. (See 8 other replies to this status update)

  13. @T3040R distrusule, nu te dor degetele de la cate plangeri ai facut ? Nu te baga nimeni in seama si nu stii ce sa faci ? Din cauza astora ca tine  a pierdut egaming-ul playeri , tampitule! Faci plangere la orice cacat.

    1. VerdaN

      VerdaN

      Au crescut ,da . Ai ramas tu cel corect care incearca sa faca dreptate pe server . Nu is frustrat , stai linistit . Tu esti frustrat ca la orice ora esti la Sectiunea "Plangeri" .

    2. (See 8 other replies to this status update)

  14. Ce faci , patroaneeeeeeeeee?

    1. VerdaN

      VerdaN

      Sterge din mesaje sa putem vorbi prin PM :*

    2. (See 2 other replies to this status update)

  15. ba cap de bec, cu ce te deranja pe tine ca juca cu damage informer ? :|:|:|

    1. VerdaN

      VerdaN

      @T3040R  tu vezi cat esti de prost ma ? Cand vine omu' si iti aduce argumente  "gata taci " .  Mai esti si tare in gura . Vai de pula ta de prost.

    2. (See 27 other replies to this status update)

  16. ba cap de bec, cu ce te deranja pe tine ca juca cu damage informer ? :|:|:|

    1. VerdaN

      VerdaN

      @T3040R imi pun mintea cu toti copii . Hai , sterge-te la nas , mucosule.

    2. (See 27 other replies to this status update)

  17. ba cap de bec, cu ce te deranja pe tine ca juca cu damage informer ? :|:|:|

    1. VerdaN

      VerdaN

      @T3040R esti prost tare , se vede . Unde plang ma ? N-am voie sa-mi dau cu parerea despre astia ca tine sau ce ? Unde am plans ? Tu traiesti jocu asta , ai stat ca disperatul azi noapte sa-mi cauti in poze ceva de care sa te legi =)))) .Tot eu plang ?  Ai dormit ? Du-te la somn ca esti obosit , ai avut treaba .

    2. (See 27 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...